Vreme teče, a opozicija i dalje bez zajedničkog stava o prihvatanju ili odbijanju mandata

Ostavite komentar


  1. Sta ce Srbiji skupstina? Ona ima Vucica, a on je i skupstina i vlada i opstina i mjesna zajednica.

  2. Političke partije se nisu oporavili od bojkota iz 2020, a vi bi opet u ilegalu…
    Učešće u parlamentu zadnjih godinu dana je upravo doprinelo da opozicija osvoji skoro milion glasova.

  3. Prvo, nikakvog zajedništva tu nema niti će ga biti jer više od 1/2 „opzicije“ kontroliše uprava AV.
    Drugo, treba uraditi upravo ono što i Srpska lista u Prištini, dođu uzmu mandate i prinadležnosti – svakako će im trebati, pa zatim izađi i ne dolaze više. Samo da SNS nikako ne otme i te mandate !!!

  4. Kradja na republičkom i lokalnom nivou je bila veća nego u Bg. Dobro znate, kakve ste kontrolore imali.

  5. Pa šta ako će mandat da ode sns, pa neka. I 2020 su imali njihovu skupštinu, na sličan način.

  6. Neprihvatanje nema smisla jer neće moći da se čuje ono što protivnici lopovske vlasti imaju da kažu. Većina građana nema gde da čuje nešto drugo jer nacionalne televizije i većina štampanih medija igraju kako im lopuža Vučić svira… pa bar da se čuje istina iz Skupštine.

  7. Evo zašto se razočaraju birači. Kradja je kradja i ne treba joj dati legitimitet. Ne može na istim izborima malo da se prihvati, malo ne. Svaki pojedinac koji prihvati mandat radi za Vučića.

  8. Мандате сте освојили и ваши су, утакмицу сте сами тражили и изгубили. Сада нема ово оно већ засучите рукаве па на посо. Знали сте да утакмица неће бити фер ипак сте је одиграли.

  9. NE DAJTE IM MANDANTE!
    Bice svakog cuda tri dana dosta a mi isto u mraku jos iz skupstine mrak,nema smisla..

  10. Bilo bi pogubno za opoziciju (Srbija protiv nasilja) i svih nas koji je podržavamo da se odrekne bilo kojih mandata. Građani su se borili, svako u granicama svojih moći, da pobedimo i da ih vidimo u skupštinama. Nedopustivo je da se i razmišlja o bojkotu. Još jedna bitka je izgubljena, ali sada definitivno znamo kako sve kradu. Kroz skupštinu ćemo učvrstiti svoj položaj i sada mnogo jači krenuti u restauraciju Vučića i kriminalaca. Bojkot bi nas vratio na početak.

  11. i onda nema u birackim odborima i komisijama nikog osim snsa i njegovih šlihtara. i šta onda???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.