Paroški: Srbiji je potrebna srpska Vojvodina

Koalicija Zdrava Srbija – Bolja Srbija

Ostavite komentar


  1. Bravo! a ne kao sto balint pastor kaze…. sorry balinte. Subotica je Srbija uvek!

    1. To što ti Paroški i Balint kažete je istovetna glupost . Vojvođanskih Srba ima nikad manje u Vojvodini . a i druge ste sveli od 40% na 10%. Imam više zajedničkog sa svim Vojvođanima , bilo koje nacije nego sa primitivcima koji su nas okupirali.

  2. Ispod kog kamena je ovaj izmileo? Opšta mobilizacija starih kadrova službe. Odlično. Što je vas više, nas će manje izaći na izbore a više na ulice.

    1. Samo nam je još ovaj trebao.Jel beše to onaj što je bio u rijalitiju,što zna kako se pravilno sadi šargarepa i imena sazvežđa najmanje deset galaksija.

  3. @mali lala
    „Malji lala=Velik separatista! Jel’ derane! Jel? to deda prič’o, sećajući se mladosti, kako mu je za vreme madžarske okupacije bilo lepo, dok je „madžaro“, bilo uredu, kad je prodivanijo „prostonarodno slaveno-serpski“, marš, pravac konc-logor kod Velike Kanjiže!!!
    Ili je propovedo, kako se kadgod „lepo živelo“, dali madžri svakom po jedno „srpsko svinjče“!!!???
    Samo se šalimo, „al’ od šale do zla divana“ je samo jedan korak, pa ti vidi, derane, šta da se čini ili ne čini!!!

  4. Imate vi užu Srbiju pa čuvajte nacionalni identitet, vidimo kako ste sačuvali na Kosovu, a nas u Vojvodini ostavite da živimo na miru sa našim komšijama…

  5. Vratite se gospodine Paroški, svojim ničim zasluženim imanjima. Okanite se zamajavanja srpskog naroda, imali ste priliku, i niste je iskoristili. Dopustite da drugi odlučuju o Srbiji i njenim građanima. Vi ste uprljali sve što je moglo da se degradira. Treba da Vas je Sramota i da ste normalni, nikada Vam ne bi palo na pamet, da javno prozborite o Srbiji i srpskim građanima.

  6. Paroški, Šešelj, Vučić, Dačić, Pastor, Ljajić, Ugljanin, Čanak…
    Srećna nova 1993 godina!

  7. Pa ako je Srba 90% u Vojvodini, kako su onda ugrozeni i od koga? Od ogromne manjine, od vlasti i drzavnih instrumenata sile koji su u rukama ogromne manjine?
    Cini mi se glupa izjava iz naftalina po zadatku izvucenog lika iz ne bas sjajne političke prošlosti Srbije.

  8. Gospodine Paroski, javite mi se. U pitanju je nacionaĺni interes.
    1990 razgovarali smo o bezbednosti Vlaške oblasti.
    Pozdrav
    D.N

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.