Pismo Vučiću i Nikoliću

Otvoreno pismo Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih

Ostavite komentar


  1. I onda vam neko kaže kako je stolica premijera i predsednika u Srbiji lake, naprotiv, morate mnogo toga u sebi pomiriti, pa u državi i društvu.naši mediji su malte ne stali na stranuHaradinaja,pa nije trebalo nije momenat a kada će porodice pobijenih , poklanih dobiti sadisfakciju , pitanje je vredno milion dolara.

  2. A sto sa stostrukim zrtvama na Kosovu od starne Nikolicevih kolega? Trebalo bi da i njihove masovne grobnice posjete (oni znaju gdje se one nalaze).

  3. Šta znači, Jovane Bogdanoviću, "malte ne stali na stranuHaradinaja"? Šta su to uradili/napisali, i šta su trebali da urade/napišu da Vi ne zaključite ovako?

  4. Naravno da su porodice pobijenih, zaklanih jos uvek u soku, jer nisu dobili ako se tako moze reci stasifakciju. Jer veliki zlocinac Haradinaj se uvek izvuce i nadje se na slobodi. Tako da je ovo pismo veoma bolno jer porodice ocekuju konacno resenje.

  5. O tome odlucuje medjunarodna zajednica, a ne verujem da oni vec nisu posetili spomen sobu.

  6. Siguran sam da će naša delegacija u Briselu učiniti sve da se istina o nestalima sa Kosova u tom periodu otkrije i da makar njihove porodice nađu mir.

  7. Sigurno sve znaju u Vladi a konkretno Vučić i Nikolić, i pitali su i pitaće opet šta je sa nestalim Srbima, sa sudom za zločine albanaca na KIM, sa Žutom kućim i uzimanjem organa..

  8. Predlažem da im se podele motke i da na Nikolić i kompanija, debeli Šešelj, Vučić i drugi s jedne strane i svaki koji hoće sa kosovsko-albanske strane odu na Kosovo polje.Prethodno da medjunarodna komisija pregleda motke i povadi eksere( skloni su prevarama).Neka povedu sve koji dobrovoljno žele da im se pridruže a nas da ostave na miru i eventualno da organizuju TV prenos.Ako im to ne bude dovoljno onda da se organizuje opet ali sada sa ekserima.I tako u nedogled dok ne nestanu i jedni i drugi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.