Jovanović: Protestima postavljeni temelji nove Srbije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. KO JE LUDAK SA NASLOVNIH STRANA: Niko jos nije poslao odgovor, a zagonetna ličnost, pored Vesića, nije ni Vulin, iako vas ne treba čuditi ako ste pomislili i na njih.

  2. Ma oni se ne sikiraju,znaju da kad jednom negde izgube izgubice sve! Primer Velika Plana. Izbori za prvu mesnu zajednicu,proslog vikenda, jedina stranka koja ucestvovala bila SNS. Na svakom izbornom mesu imala po 2 ili 3 kandidata,u izbornim komisijama sam naprednjaci, jer oni jedini i ucestvuju. A posle uvece, svecana objava,i sutra dan u rezimskim tabloidima:“ SNS u Velikoj Plani osvojio 100%“. Pa kako da nemaju, ko logicki razmislja shvatice, kad su oni jedini i ucestvovali.Cak nisu pustili ni svoje koalicione partnere! UZAS,UZAS,UZAS! Sirite i serujte ovo svuda. Bruka!

  3. Koja vlast aman ljudi…sad Vas nema ni 5%…secite me gde sam najtanji ako na prolece predjete cenzus…podjite malo u narod…previse se druzite sami sa sobom…nemate ni malo realnu sliku…na zalost.

  4. Gde su bivsi aktivist *Otpora*, u kojoj sferi deluju, cime se zanimaju?

  5. A zasto se mi ne bismo organizovali po pitanju svih pitanja, za sve ono sto nas muci, svako na svojoj opstini, mimo politicara.Trazimo podrsku javnih licnosti i organizujmo narodni bunt.Evo ja cu prvi da pozovem sve sa Vozdovca da pocnemo sa protestima na nasoj opstini.Sinhronizujmo proteste na razne teme, po raznim delovima grada i po gradovima u Srbiji.Ko ima neku ideju neka se javi.Naravno, stiklirajte polje ispod o novim komentarima.

  6. Da li je moguće da narod moe ovim opozicionim strukturama da poveruje. Naravno da ne može jer su oni puni mržnje.

  7. Divim se ovim hrabrim ljudima koji prkosni setaju, taman da ih ima i stotinu samo. Svako od njih je junak, heroj. Svako rizikuje sutra neki napad od mafijaskih vojnika ove vlasti. Moramo da shvatimo da zivimo u totalnom ludilu. I da sutra padne sve ovo, koliko ce nam trebati decenija, a pre svega postenih i normalnij ljudi, da rasciste sa ovim sistetom vrednosti?

  8. Koji su ovo prodavci magle.Onomad advokat Gajic rece da stranke sadasnje vlasti treba zabraniti.Tako bi oni sami izasli na izbore i to im ne bi smetalo,to bi po njima bio vrhunac demokratije.Oni izgleda izdaju licencu ko je prava opozicija.
    Samo izgleda da takve velicine malo ko razume,pa im mala podrska.Nevidjena nepravda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.