Priča o ulasku Jovanovića u vladu smanjuje cenu Dačiću

Jovanović jasno stavio do znanja da od reujedinjenja sa DS nema ništa, ali i dalje ostaje nejasno da li bi prihvatio poziv Vučića za ulazak u vladu ili ne
Neizvesnost oko partnera SNS u novoj vladi pokvarila odnose DS, LDP i SDS

Ostavite komentar


  1. Насупрот, увећава му цену, јер обојица, плус Зукурлић, су тешки пузавци, улизице и послушници!

  2. Nije tačno.Čeda nezna skim ima posla.Vučić ga toliko mrzi onako kako Čeda nikada i nikada ne bi mogao da mrzi Vučića.Putin i Dačić su sve.Kako Vučiću kaže Putin(a naročito Nikoliću,celivanje noge,Tako
    će biti.
    Nemamo mi Srbi više slobodu,da se ne lažemo.Mnogi mrze Tita zbog golog otoka.A on jadin nije ni znao šta se tamo radi.Mislite da je znao?Kompiri je znao.
    A da je živ i mlad svi ovi političar „političari“bi nosili kamennje okolo a zarad sreće običnih ljudi,sirotinja ne bi ginula.Eto Tito „loš“.
    Dačić obavezno upada da uništi ovo malo što je ostalo prekosluužbi.Vučić i tako.Ceca ,pink i veselja a rijaliti edukacija za decu…SUPER.Pobediste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.