Priština: Diplomatske note o povlačenju priznanja Kosova izdate uz mito Srbije, odbačene naknadno

Ostavite komentar


  1. I u Srbiji ne postoji ni jedan novinar koji je dovoljno sposoban da proveri koja je od dve price tacna? Srpska ili Kosovarska?

    1. Ne postoji.Evo pre par dana RTL otkrio šta liše u tajnom dokumentu o zagrebačkom Menhetnu koji gradi ista osoba koja gradi i BG na vodi.Kod nas nema obrazovanih,novinara istraživača.Danas svako ko je bojio slikovnicu je novinar.

      1. Pustite RTL, ja mogu da vam skoro do procenta nabrojim ko ima koliki udeo u Beogradu na vodi. Problem je što to neće biti nigde objavljeno, čak ni u Danas.

    2. Buduči da je Miloševičev učenik,nije čudno da manipulira po Afriki,potkupljuje,prodaje oružije(od zajedničke države SFRJ),po sirotinjskim Državama,s jednim ciljem da stopira Državnost Kosova.Džabe troši novac srbski poreznika ,jer ko vjeruje u to je jako naivan,jer Kosovo je priznolo više od pola sveta,i to najvažnije Države ,koje su bitne za taj dio Evrope,a vaš koferče ,neka po Safari još lovi zebre.Što god on misli ,na Kosovu se živi i bez priznanje Srbije.

      1. Pa,šta se onda bunite što Srbija lobira za povlačenje priznanja,kad “niko nije povukao (po vama) priznanje“?Nemate brige onda.

    3. Ili mozda im je „preporuceno“ da ne pitaju mnogo, nego samo da prenesu jednu stranu price.

  2. I šta se desilo kad ste se probudili.
    Ha.
    Pa taman i da vam Srbija prizna nezavisnost opet nećete biti država već kriminalni instrument pritiska na svetski mir i poredak.
    Nažalost tu su vam komšije, kvazi državice koje su jedan super primer navedenog.

  3. Bez problema bih poverovao u ovu pricu, da Kvinta nije izdala saopstenje gde se pominje povlacenja priznanja.

  4. Za razliku od „postenih“ Albanaca, kojima su mito, korupcija i kriminal apsolutno strani?! Majko moja, da li postoji nesto gore, nesto crnje, koruptivnije i kriminalnije od aktuelne bande na Kosovu i Metohiji?

    1. Ma imate pravo 100%. Hvala bogu da zivite u jednoj drzavi zajedno sa KOFERCETOM&CO koji pojma nemaju sta je korupcija, kriminal… blago vama, ja sam malcice ljubomoran.
      Bilo bi fer da ovo objavite.

      1. U odnosu na tvoje, Pacolija, Haradinaja, Tacija, Ljimaja i slicne, taj „koferce“ je pravi amater i sto se tice korupcije i mnogih drugih stvari.

  5. Ne treba “Danas“ da prenosi ne samo ovu nego i druge slične vesti i smatranja. Od ovih novina očekuje se mnogo više, a ne portalisanje po svaku cenu.

  6. Poštovani,
    U nekoliko navrata ste odbili moje komentare.
    Ako konstantno obljavljujete komentare koji napadaju Albace,objavite i one koji govore istinu oSrbima.
    Nemojte dopustiti da postanete šljam poput BLICA ,INFORMERA i ostalih.

  7. Sto ne kazu Albanci kako su oni dosli do priznanja, cime i kako su potplacivali i ucenjivali. Da nece da kazu da je Pacoli okolo isao bez koverata sa parama? Da nisu potplacivali kada su trazili clanstva u sportskim savezima? Da ne potpalcuiju zapadne politicare u zamenu za lobiranje za njihov naci projekat na Kosovu? A tek metode koje su koristili i koje i sada koriste kako bi se docepali Kosova, kako pljackaju imovinu Srba, falsifikuju istoriju, koliko su zlocina pocinili. Neka Albanci glume tamo gde ih ne poznaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.