Prvo poverenje pa onda zajednički front

Opozicioni političari o inicijativi lidera Zajedno za Srbiju za ujedinjenje opozicije

Ostavite komentar


  1. Bojkot opozicija i dalje vrti svoju pricu o uspehu bojkota opetovano napadajuci deo opozicije koji su izasli na izbore. Smara to vise. Makar da ste pozvali ljude da ovom coveku pomognu u Sapcu da se bar taj grad ne izgubi, vi i dalje imate obraza ovako govoriti. Vi ste sujetni jer ne zelite da Zelenovic stane na celo opoziciji, toga se pribojavate. Sve lider do lidera, a k’o fol, nije im do politicke karijere.
    Onda se povucite, dajte prostora Grbovicu, Zelenovicu, Arisu, novim licima.

  2. Predlažem da se prvo ujedini „istinska opozicija“ kojoj je Vučić skupljao potpise za izbore,imaju „programski“ dosta zajedničkog,nastupali su na RTS,zbog njih je oboren cezus,pa mogu da nastave gde su stali.Drugo okupljanje da budu oni koji su hteli na izbore,a nisu izašli glumeći „opoziciju“ pa sada kritikuju i jedne i druge,Treća grupa su oni koji su zagovarali bojkot i ostali dosledni u tome.Najglasniji su za „okupljanje“ iz prve i druge grupe?Predlažem i drugi model „okupljanja“:oni koji su osvojili do 1% glasova,pa druga grupa oni koji su osvojili do 2% glasova i treća grupa oni sa preko 2% glasova,ove tri grupe traže da budu stožeri „okupljanja“ ,najglasniji su i najpametniji,treba im verovati?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.