PSG podržao protest „Stop teroru – za Niš bez straha“

Ostavite komentar


  1. Da su rekli za bolji ekonomski položaj građana, za dalje razvijanje i jačanje privrede, za jačanje države i državnih organa pa da razumem ali ovo stop teroru i Niš bez straha pa to kao partizansko-komunističke parole.

  2. najbolje bi bilo da odu kod neke vracarice i da im „sece strah“ da se ne bi plasili,od pomoci PSG nema vajde

  3. Vec vidjen scenario od 2000 godine.Tada nas nsiu usrecili.Pa nece ni sada.Stop Protestima

  4. čitam komentare i ne mogu da verujem … ladno puštate botovske štancovane šuplje floskule da ovde uzimaju prostor i lažno kreiraju javno mišljenje, a meni (+ komantari još par poznanika) teško prolaze iako su pristojni, kritični bez mržnje i omaložavanja. stvarno mi više niste jasni. ko tamo sedi i prosuđuje koji su komentari ok? deluje ko da ste zaposlili sns bota na tom radnom mestu. sramota.

    1. Dragi Dragane danas si slagao da sutra neces imati razloga da lazes….U svim komentarima preovladjuje kritika vlasti tako da to sto si napisao ima samo ulogu u tome da su ti i povremeni hvalospevi doticnih tebi suvisni…ti si za onu struju koja je samo za opoziciju..i ubedio sebe ta svi mislimo kao ti…..O botovima mozes da pricas vidim da znas posao….Iz zutih vremena.Ps.Puno srdacnih pozdrava ..tvom lazljivom Svetu!!!

  5. Zar PSG još postoji? Od kako se zgrčeni obrukao nema ih nigde ,a toliko su nas uveseljavali svojim glupostima na političkoj sceni.

  6. Jasno je sta hoce PSG. Navikli su da uzimaju pare od naroda pa bi da nastave sa tradicijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.