Rašković: Vučić ukrao ideju opozicije

*Pajtić: Ovo izgleda kao situacija u kojoj bi lopov sam protiv sebe sprovodio istragu
Predstavnici opozicije i vlasti za Danas najavi premijera da se formira anketni odbor o izborima 24. aprila

Ostavite komentar


  1. Raškovićeva ne može da predpostavi da i vlast može imati sličan zahtev kao opozicija.

  2. Nije bitno ko je prvi rekao! Bitno je da se odradi, jer je ocigledno da je bilo nepravilnosti , narocito sto ste vi uspeli da predjete cenzus!

  3. Ma da. Vucic vam je za sve glavni krivac, a sad jos ispade i lopov vasih moronskih ideja…

  4. Opozicija je pokrala izbore u Vojvodini gde su SNS,SPS i SRS bili bolji od objavljenog, a u Srbiji kako je stranka sa falsifikovanim potpisima prošla RIK, i gde su kupovali glasove!

  5. Posto svi pricate o kradji, Vucic ce vam dokazati da ste upravo vi najvise glasova pokrali.

  6. ne razumem kakve ideje opozicije, pa oni su toliko bezidejni da to boli.

  7. Vucic ima sasvim dovoljno svojih ideja. Nema potrebe da krade tudje. Narocito ne vase ideje.

  8. Prvih osam komentara, sve sam bot do bota u trci za „zlatni sendvic“.
    Gospodjo Raskovic-Ivic, samo ostro i bez milosti! Srbija ce biti cistija kada botovi presahnu.
    Dole napredni radikali!
    Sloboda narodu!
    Vucica u zatvor!

  9. Gospodja Sanda je ocigledno i dalje bez plana i programa. Ne znam koliko ce jos opstati na politickoj sceni kao takva.

  10. Ja pomislih da sanda ima neku veliku zamerku,a ovo je zajednička stvar za sve učesnike u izborima.Kako ona predje cenzus,prosto neverovatno.

  11. Dobro je pa je ideja… Dok ste se vi pitali, niste krali ideje, vec milione.

  12. Cenzus družina bi htela da bude bitna a neumeju ništa da rade kako treba pa im je uvek neko kriv kada neuspeju u ostvarivanju ideja.

  13. Samo neke od ideja Aleksandra Vucica:“ubiti sto Muslimana za jednog ubijenog Srbina“, „bulevar dr Zorana DJindjica preimenovati u Bulevar generala Ratka Mladica“, „podici spomenik dr Zoranu DJindjicu“, „Seselj politicki otac“, „Seselj mis i monstrum“…
    Botovi, ajde pomozite mi, da ne zaboravim sta je jos „genijalno“ izgovorio glavni distributer sendvica u Srbiji?

  14. Preporuka vlasti i opoziciji:prestanite da se igrate i trosite nase vreme i zivote samo na to da vama bude bolje a mi mozemo i dalje ovako,nikako.
    Nije problem u idejama niti u vlasnistvu nad istima(ne mozete ih patentirati jer su vec mnogo koriscene u pametnijim drzavama sa ozbiljnijim politicarima).Problem je da pocnete da radite na izvrsenju obecanog a za opste dobro a ne u korist laznih prijatelja iz inostranstva,makar se zvala braca!

  15. Idite na sajt http://www.dostajebilo.rs i nadjite šta sve treba gradjanima staviti na uvid , na internet, pa će vam biti jasno da nikakav anketni odbor nije potreban. Anketni odbor radi po nalogu onog ko ga formira.

  16. Velika nepravilnost koja se desila jeste i pitanje na koji nacin ste vi presli cenzus…

  17. RTV protestvuje jer misle da posle Pajtića vreme staje. Gospodo radite odgovorno vaš posao .plate primate delimično i od pretplate građana Vojvodine.

  18. Gospođa Sanda bi trebala da predloži kako građani da bolje žive i kako doći do radnih mesta ,a ne da se bavi sobom i svoim neuspehom na izborima.

  19. Opozicija nikako da se pomiri sa cinjenicom da je izgubila i dobila mnogo manje od ocekivanog…

  20. Ko gubi ima i pravo da se ljuti. Ali samo da se ljuti, ne i da svakog dana place i kuka kako im je neko drugi kriv. Pricaju o tome kako je neko ukrao njihove ideje? Pa ako su bile njihove ideje zasto ih nisu i realizovali? Imali su vise od 12 godina. Ali ocigledno njihova politika je politika ideja i price u prazno.

  21. Gospodjo Raskovic ,izbori su odavno prosli,izborna volja gradjana je ispostovana

  22. Gradjani Srbije veoma dobro znaju ko je ova gospodja i da je licni interes jedini razlog sto se bavi politikom

  23. Koliko god da je njen otac ucinio za Srbiju i srpski narod toliko je ona odmogla

  24. Nije Vucic ukrao njihovu ideju, ima pravo da trazi da se ispita desavanja u izbornoj noci kad je opozicija dosla u RIK da vrsi pritisak.

  25. O kakvoj izbornoj kradji govori Sanda? Pa oni su ti koji su pod cudnim okolnostima presli cenzus.

  26. Smesno je kad pajtic kaze da je sns ukrala 300.000 glasova, to jednostavno nije moguce jer su na svim birackim mestima bili predstavnici svih lista i svi brojali i potpisali zapisnike. a na sve to sanda i obradovic treba da pevaju sto su ih djb i ds pogurali da udju u parlament!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.