"Rezultat je već ostvaren – Srbija se nije pomirila sa propadanjem"

Koliko je očekivan zahtev da na protestu ne bude političara, toliko je upadljivo odsustvo onih kojima tu svakako jeste mesto. Pored hiljada studenata na ulicama, univerziteti u Srbiji normalno rade praveći se gluvi i slepi
Dragan Popović, inicijator Apela100, govori za Danas o protestima

Ostavite komentar


  1. Маните се трибина и говора у празно, јасно је да свака борба мора да има конструктивну масу коју чнне интелектуалци .Да ли ће те имати вођу или ће га сама борба изродити ,то сад није битно, уједините се и у акцију.Сваком грађанину је јасно да овакви тирани неће лако са власти ,јер су организовани као секта и користе мафијашке законе,траг који су оставили за собом је крвав и праћен је разарањима која су сами изазвали,и неће много размишљати када се буду осетили угрожено.Скупите око себе патриоте који знају да се боре њиховим средствима, јер без таквог знања осуђени сте на пропаст.

  2. Nabroja čovjek puno toga a ni zašta nema argumente ili misli da u drugim zemljama teče mleko,zaboravljajući da je ovo surovi kapitalizam.

  3. srbija nije krug dvojke, niti je par stotina "studenata" ako ih jos uvek ima i toliko..

  4. jos jedan koji prodaje maglu i nema argumenata ,ni u svetu nije toliko dobro svuda,ali se bar trudimo da nam budu uslovi povoljniji

  5. Ovaj je bio jedini clan stranke Borka Stefanovica. Nakon 5 dana aktivnog bavljenja politikom, oglasio se: Napustam stranku. Nije ovo za mene. Prigodan smajli ispratio je objavu.

  6. Kako slobodan čovek da se pomiri sa medijskim mrakom ,treba biti mačka pa videti nešto u informativnom mraku koji polako prerasta u političku dogmu,čija je doktrina stvaranje lažne i iskrivljene slike stvarnosti.
    Nije teško videti pacova,koji se slobodno šeta medijskim mrakom nakon 15 godina bežanja od sudske poternice a sada gostuje u televizijskim emisijama kao da ima šta reći,likujući poniženim i osiromašenim građanima direktno u lice sa svojim malim okicama, oslobođen krivičnog gonjenja ne zato što teška krivična dela i pronevere u privredi nisu dokazane činjenicama,već zato što ga sud nije sustigao u zakonskom roku pa su sudski predmeti zastareli,znači kriv je,samo su predmeti zastareli,pa zar i mi svi moramo ostariti u medijskom mraku,ne videvši ništa pored očiju,pa demonstranti to vide vide i ne žele da se pomire sa takvom zastarelom, nedostojnom i ne moralnim snagom Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.