RTS, B92 i Prva planiraju TV duele ako bude drugog kruga

Bez sučeljavanja predsedničkih kandidata na televizijama

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da će AV između dva kruga pobjeći u Bjelorusiju. tamo će i Andrej najvjerovatnije, a za ove Boga ti pitaj na Vaskrs. Kuda će ta slina sva i polusvijet. Kuda će onaj Dragan J. Vučićević, njega niko neće, vjerovatno što im svima smeće…

  2. Svoj glas daću Saši Jankoviću, ali mogao bih i ostalim kandidatima (osim Šešelju) ukoliko uđu u drugi krug, Ali da se ne zavaravamo. Ove izbore Vučić jednostavno nesme izgubiti i sve će učiniti, ali baš sve, da bi to ostvario. Borba je do besmisla neravnopravna i nemojmo posle izbora osuđivati svoje favorite jer ovoga puta šanse jednostavno nisu imali. Ovo može da bude jedino početak jedne nove priče opozicionog delovanja kandidata Jankovića i Jeremića koji zaslužuju našu pažnju.

  3. Vučića bi u duelu razbio bilo ko sa srednjom školom, prosečno inteligentan, zdravog razuma. Mogu misliti šta bi tek od njega napravili Janković, Radulović, Jeremić, i on je itekako svestan toga da je daleko ispod njihovog nivoa u svakom smislu i da u tom razgovoru nema šta da ponudi osim svakodnevnih baljezgarija i buncanja koja prolaze samo kod krezube i poluretardirane pink populacije. Čovek za pola veka svog života nije naučio da se civilizovano ponaša i komunicira bez prostakluka. Ovakvi ljudi nisu njegovo prirodno/društveno okruženje pa je razumljivo što ih izbegava. Ono što nije razumljivo je kako smo dozvolili da Srbiju uzjaše i pustoši ovakav primitivizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.