Si Đinping pozvao Vučića na Drugi Forum za međunarodnu saradnju Pojas i put

Ostavite komentar


  1. Inicijativa Pojas i put je stvorila novi prostor za ekonomski razvoj pojedinačanih zemalja i sveta u celini.

  2. Na poziv Kina, treba da se odazivamo sa maksimalnim postovanjem prema toj Drzavi, ne zaboravimo status VETA koje Kina ima u medjunarodnim zajednicima i veliku pomoc i podrsku koju moze pruziti Srbiji!

    1. Eeeeeee, ako nas „status VETA“ ne spasi, onda neće ništa na ovom svetu!?? I, dokle ćemo da tražimo, očekujemo, moljakamo,………za…….pomoc i podrsku? Hoćemo li nešto korisno i smisleno da uradimo sami za sebe umesto što večito nešto od nekoga očekujemo? Za početak, možda, da se prvo upristojimo, a zatim da, konačno, pređemo sa reči na dela. Od demagogija svih vrsta nemamo, apsolutno, nikakve koristi.

      1. Matori, trebalo bi sto pre da shvatis da smo mi mala zemlja na Balkanu, jos uvek strenom tlu, da iako smo ponosni i iskreni u svojim stavomima ne mozemo sami da se izborimo sa nepravdom koja sve vise uzima maha u svetu.

        1. Na stranu što mi se obraćate neprimereno na „per tu“, a ne sećam se da smo zajedno, možda, išli u vrtić ili pikali lopte na nekom poljančetu, ali ste ipak morali da imate u vidu, ako ne nešto drugo, ono bar moj nick name pa bi, nadam se, zaključili da sam, shodno tome odavna shvatio da smo mi mala zemlja. Ali zar na Balkanu, i uoppšte, nema još malih zamalja poput nas, a i manjih? I njih, svakako muče nekakve nepravde, koje je uvek, manje više bilo i biće, ali ni iz daleka nisu u stanju i poziciji kao mi. Ponos i iskrenost su jake reči kojih mi, načešće, nismo svesni i tumačimo ih i upotrebljavamo neadekvatno tako da najčešće iste dobijaju suprotnu konotaciju. Kada smo već kod toga dodao bih da se sve to ne dokazuje busanjem u grudi, inaćenjem, retorički,………..već delima i u praksi i to se onda ceni. Sve drugo je najobičnija demagogija koja nikako da se iseli sa ovih prostora. Živi Vi meni bili!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.