SNS: Optuživanje policije i tužilaštva očigledan pritisak SSP

Ostavite komentar


  1. Spletkaroski komunizam.
    Idealistima koji su za OVO ubijali (i ubijaju) pitanje – JEL VREDI, jel manje strasno nego *fasizam*?

  2. Neka SMS prvo objasni kako su otac i sin Stefanovici na racun drzave zgrnuli milione dolara. Koliko je ostecena drzava, a koliko zaposleni, a koliko gradjani. Meka SNS podnese krivicnu prijavu protiv ove dvojice i zahtev da im se oduzme sva imovina. Prvo to, pa onda da se jave.

    1. Nebi bilo humano ostaviti ove lopove bas bez icega. Posto su kod nas sela prazna trebalo bi im obezbediti nekakvu kucicu sa par jutara zemlje, pa neka je obradjuju, neka vide kako u Srbiji zivi velika vecina stanovnistva.

  3. Dokle ćeš da nam kvariš uživanje u Zlatnom dobu? Zbog tvojih nepočinstava evo već 7 godina tapkamo u mestu. Najviše ti zameram za korupciju, ovu sadašnju.

  4. Vučićevi lični prntani i elektronski mediji s pravom paljenje knjige Vučićevog dupelisca Vesića smatraju primitivizmom.Ali, zaboravljaju da su Vučićevi saborci 199. godine zapalili sarajevsku Vijećnicu u kojoj je bila biblioteka sa milion knjiga.

  5. Miljusu posao da pljuje po naprednjacima, a u slobodno vreme da nosi Djilasove sendvice pobunjenim studentima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.