SPS sastavio svoj spisak imena

* Vladan Zagrađanin bi mogao da dobije poziciju u Srbija šumama
Nastavljaju se razgovori o sastavu nove vlade, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. "Vladan Zagrađanin bi, kako nam je rečeno, mogao da dobije poziciju u Srbija šumama."
    a napraviće oni, pored Srbija šuma, i Srbija livade, i Srbija proplanci, i Srbija potoci, (prljave kanale će preskočiti)… Napraviće ministarstava koliko god je potrebno da se udome svi sa spiskova… Podrška Vučiću mora nekako da se plati!

  2. Sociajalisti su ugrabili sezonsko snizenje. Grabe i modele koji im nisu potrebni, ali posto je skoro dzabe, sto da ne. Nece se baciti. Ako nista, uvek se mogu upotrebiti za brisanje prozora i plocica u toaletu.

  3. Za sve,,napisane,i još,,srećom,,,neostvarene,,želje,Glavnog Kofera i Koferčiće,Mu ,treba da se uputi Jedan i Jednini Validan Pisani,,ZAHTEV DA ODU U LEPU MAJČETINU,SVI DO JEDNOG AL,BEZ,PLAČKALICE,,OBRADOVIĆA,kad ,,srećom,,i,pomagača,IM legalističkoga još nisu,.Do Kojeg Nivoja seže ova DIREKTNA PROVOKACIJA ZDRAVOG MOZGA

  4. Ovo mi dodje kao spisak zelja za kod gospodje ministarke…
    Lep spisak. Pa nije mnogo. Dacic moze I vise, samo je skroman. Pa ja bih mu izasao u susret.
    KOja prostacina, cista trgivina, bez argumenata, bez objasnjenja….cista politicka MAFIJA
    Srecno Srbijo. Prezivela si Turke, Nemce, koga sve nisi prezivela! Pa valjda ti nije problem da prezivis svoje Srbe, patriotske fukare…politicke pacenike….interesdzija….masturbatore, mrsomude!!!!!

  5. Da Dacic, Bajatovic, Dukic-Dejanovic i SPS imaju bar malo morala, zastideli bi se saznavsi sta narod o njima misli. Pa njih je biralo samo 10-tak % stanovnistva a ostalo im je samo "S" od nihovog socijalizma! Grabljivci nezasiti i neskolovani!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.