Sputnjik: Ko ne podrži vladu ide u opoziciju

Ostavite komentar


  1. I tako i treba, ako ne žele dobro Srbiji u opoziciju, a ako žele podržaće odluku o izboru Ane Brnabić za mesto predsednika vlade Srbije.

  2. Možda opozicija da glas za Anu jer to se nikad ne zna.Na primer, Čeda Jovanović je samostalan i on bi mogao dati glas! A SNS je jednoglasno dao podršku Vučiću pa tu nema razloga za raskol!

  3. Па тако се води држава! Председнику је народ дао моћ да лупи шаком о сто и каже:"Или,или,изаберите!"

  4. Apsolutna podrska? A sta ako Brnabuc, koja nije kandidat stranke, predlozi odmah npr priznavanje Kosova? Pa sankcije Rusiji? Prekid diplomatskih odnosa sa nekim susedima? Istopolne brakove? Prihvatanje GMO? Apsolutna podrska SNS je vazna

  5. Postoji jedna lepa srpska poslovica ,,Ko sa djavolom tikve sadi,o glavu mu se biju,,Kuda cete sada ucenjeni poslanici.Lako je prodati se za novac ali tesko je opstati covek ne ukaljanog obraza.

  6. Svi koji se ne sloze sa voljom vodje ce otici u opoziciju! To ce onda znaciti da ce biti izlozeni svakoj vrsti progona kao i svi gradjani i politicari, privrednici, sluzbenici koji ne misle kao vodja. Posto clanovi vuciceve koalicije znaju kako vladaju i na sta su sve spremni zarad ostanka na vlasti nisam siguran da ce bilo ko smeti da ne glasa za Vucica, jer on je taj koji protivustavno obezbedjuje vecinu mandataru a ne mandatar kako je propisano. Mafija na celu drzave koju podrzavaju politicari iz EU narocito Nemacke skriva sva krsenja zakona iza lezbo predsednice vlade jer toboz postuju razlicitosti. A sta ako i ta nova predsednica posto je deo vucicevog tima isto toliko brine o ljudskim pravima kao Vucic ili neki kapo mafije? Pre 20 godina su nas bombardovali pod izgovorom zastite ljudskih prava i borbe protiv totalitarnih sistema a sada ga oni sponzorisu i podrzavaju na istoj teritoriji. Stice se utisak da im postovanje prava prema gradjanima srpske nacionalnosti ni malo nije biitno. O cemu se radi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.