Srpska lista: Đilas izviždan u Leposaviću

Ostavite komentar


  1. Kakvo saopstenje u stili Milosevica kada su krpili Djindjica. Verovatno je isti tekst samo zamenjeni akteri. I tako se ponovo varacamo u 90-te i ovaj narod ponovo veruje u sve to, a zna vrlo dobro kako se to prethodno zavrsilo.

  2. Možete da bljujete i pljujete, ali svakog dana sve više gubite kompas. Nije Djilas formirao vladu u Prištini, nije se on sastajao tajno po belom svetu sa Tačijem, nije on potpisao Briselski sporazum…. Lajte još malo, a svakako pravda će biti zadovoljena, kada vam se bude sudilo za veleizdaju. Neće vam tada pomoći Vučićevi poligrafi. Koliko god da sam protivnik revolucionarnih sudova, sve više mislim da grešim.

    1. HAHAHA:Nije Đilas potpisao Briselski sporazum, ali je zahvaljujući katastrofalnoj politici bivše vlasti čiji je on bi jedan od važnijih faktora, Kosovo proglasilo svoju nezavisnos i uspotavljeni su granični prelazi na Brnjaku i Jarinju.

      1. Da citiram završne reči iz filma “Marš na Drinu“. Ljuba Tadić, kao Kursula: “Drino, j… ti!“

  3. Sve je pod kontrolom sve dok vuciceva SNSka Lista miri zavadjene Siptare sa haradinajevom Vladom u Pristini, … i dok citamo kako su amerikanci vec zakazali njihovom Aci datum potpisivanja siptarske nezavisnosti, … samo da vas jos Djilas ne provocira i minira vasu kosovsku veleizdaju?!

    1. Xyz:Oni su sada pokazali ko je zlo.Prosto su ga proterali sa KiM.

  4. Koje ludilo! Veliki Vođa je oslobodio sve kočnice kad je pisao ovu bljuvotinu…

  5. Da li je tražio i dobio dozvolu za ulazak na KiM od vlasti R. Kosovo i EULEKSA i UMNIKA i s’obzirom da je vođa najveće opozicione partije Srbije. Ako znamo da su vraćeni košarkaši kako je Đilas kao bivši predsednik srpske košarke može. Inače, dobro je da je došao i lično se uverio da njegova politika nema prolaz na KiM. Još samo fali i Vuk Jeremić da dobije neko jaje na oko ili cipelu u glavu i najzad se otrezne i da se više ne brukaju.

  6. Dragi moji Srbi iz Leposavica. Imao sam neku simpatiju za politicare sa KiM dok nisam video da ih je SNSa izmanipulisala i okrenula protiv dve trecine Srba iz Srbije. U mesto da prihvatite pomoc, pa ma od koga dosla, vi zvizdite i ismejavate pokusaj da vam se pomogne. Sve sto mogu reci to je; Zalosno je sto ti koji zvizde zive od zvizdanja, dok jadni narod koji oni treba da pretstavljaju, zivi u strahu i nemastini. Ne zaboravite da smo mnogo propatili od Gazimestana do danas bez ikakvog rezultata, resenja naseg problema. O financijkom ucescu da i ne govorimo. Neko se je dobro obogatio na racun naroda. Samo mi nije jasno; Dali vam treba pomoc i opozicije ili ne treba? Ako vam nije potrebna njihova pomoc onda recite tako da ni ja nikad vise ne dodjem na taj deo Srbije, jer i ja sam opzicija danasnjoj bezskrupuloznoj vlasti.

    1. A kada si pa ti i bio na KiM. Srpska Lista je 100% Srba sa KiM. A tzv. Srpska opozicija nema ni 15% srpskog glasackog tela. Izadjite na izbore pa se uverite ali se prvo dogovorite izmedju sebe ko je lider i sa kojim programom idete pred narod.

  7. To je i bilo za očekivati. Tamo ga ljudi ne mogu da smisle.

    1. Prinudni upravniče Rekorda u stečaju, hvala što si ponovo izgradio još lepši i još stariji Rekord u Rakovici…

  8. Srbi sa Kosova, članovi SNS, su spremni da urade svaku podlost i gadost da bi zadržali privilegije koje im plaća, iz budžeta Srboje, Vučić. Znam da vam nije lako, ali da ste toliko nisko pali, govori samo da ste bednici – prodane duše!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.