SSP: Valjevo je iznad svake političke partije 1Foto: Kolubarske.rs

Povodom proslave Dana grada, reagovalo je povereništvo Stranke slobode i pravde iz Valjeva, koje prenosi portal Kolubarske.rs.

„Nažalost, ni tako važan dan, dan u kome se obeležava Dan Valjeva, ne može proteći bez pokušaja ’gospode’ iz SNS-a da ’uberu’ po neki ’sitni’ politički poen. Umesto da uvaženim sugrađankama i sugrađanima čestitaju Dan Valjeva, politički ’maheri’ dosetili su se da povodom ovog važnog dana izađu u javnost kroz saopštenje ’skaradnog’ naziva: ’Mi gradimo, Socijalistička Partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva”, navodi se u saopštenju povereništva SSP-a iz Valjeva.

Iz valjevskog SSP-a „se izvinjavaju u ime gospode iz SNS-a svim građanima Valjeva, jer ih je kao i Vas, sramota njihove sramote”, navodi se u saopštenju za javnost Stranke slobode i pravde Povereništva u Valjevu.

Po njihovim rečima saopštenje na koje reaguju „očigledno je ’sklepano’ na brzinu, kao što su i izborna obećana zaboravili brzo nakon izbora”, i počinje rečenicom:

– Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali. Jedno se ’dotičnima’ mora priznati, odlični su u zaboravljanju, obmanama i manipulacijama, tvrde iz valjevskog SSP-a.

U tekstu koje Kolubarske prenose, oni „kreću redom”. navodeći da su „politički lisci” zaboravili obećanje da će rekonstruisati bolnicu, o čijem značaju za život svakog od Valjevaca je suvišno i govoriti.

– O gasifikaciji kojom bi se smanjilo zagađenje vazduha da i ne govorimo. Predmet – ’Zaboravljanje obećanja datih građanima Valjeva’ položili su sa čistom desetkom. Njihova obećanja možemo do sutra da nabrajamo… Istinu, oni nazivaju dvojako, zovu je obmana i manipulacija, stoji između ostalog u saopštenju.

Na kraju saopštenja, Valjevsko Povereništvo SSP dragim građanima Valjeva čestita Dan grada, a ’gospodi iz SNS-a’ upućuje ’dobronameran savet’: „Politička prepucavanja sa političkim neistomišljenicima i ’jeftine’ pokušaje ’ubiranja’ političkih poena ostavite za neki drugi dan. Grad Valjevo je iznad svake političke partije”, zaključuju iz Povereništva SSP-a iz Valjeva, pišu Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari