Valjevo

Od danas vojska dezinfikuje i obezbeđuje Zdravstveni centar u Valjevu 3

Od danas vojska dezinfikuje i obezbeđuje Zdravstveni centar u Valjevu

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su pripadnici Vojske Srbije upućeni na pružanje pojačane podrške u borbi protiv korona virusa u Valjevu, gde su od četvrtka započeli dezinfekciju ulica, trgova i drugih javnih površina u vreme kada je na snazi zabrana kretanja na javnim mestima.

Vučić: Država će Krušiku dati desetine miliona evra 4

Vučić: Država će Krušiku dati desetine miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku namenske industrije Krušik u Valjevu i najavio da će država pomoći toj fabrici da uradi temeljne reforme i dati joj desetine miliona evra, a da će Vojska Srbije uplatiti 10 miliona evra za novi ugovor.

Petnica: Rekordno interesovanje srednjoškolaca za Petnicu u 2020. 5

Petnica: Rekordno interesovanje srednjoškolaca za Petnicu u 2020.

Istraživačka stanica Petnica završila je proces izbora novih polaznika za obrazovne programe u 2020. godini. Porast broja prijavljenih učenika od oko 20 posto predstavlja rekordno interesovanje za obrazovne programe ove prestižne evropske institucije za dodatno obrazovanje.

Manojlović: Obradović je verzija "srpskog Snoudena" 7

Manojlović: Obradović je verzija „srpskog Snoudena“

Sistem u kome se dvadeset dana ne zna da je čovek u zatvoru, samo mala razlika deli od sistema u kome će ljudi početi da nestaju – poručuje za Danas Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti, jedan od govornika na protestu Sloboda za Aleksandra, uoči održavanja skupa, u petak uveče u Valjevu.

Ulična akcija "Izbori od A do Š" sutra u Valjevu 8

Ulična akcija „Izbori od A do Š“ sutra u Valjevu

Nacionalna koalicija za decentralizaciju, u susret novim parlamentarnim izborima, organizuje sutra u Valjevu uličnu akciju pod nazivom „Izbori od A do Š“, a fokus će biti na pitanju da li građani Srbije glasaju slobodno.

"Budućnost Srbije je tempirana bomba" (VIDEO) 11

„Budućnost Srbije je tempirana bomba“ (VIDEO)

Ovo veče nije posvećeno meni nego Vučiću. Sve što Koraks i ja uradimo motivisano je ovom potpuno šizofrenom vlasti na čelu sa Vučićem. Zbog njega smo ovde da ne bi motiv naših karikatura bio još dugo sa nama.

Petnica otvorila konkurs za talentovane osnovce 13

Petnica otvorila konkurs za talentovane osnovce

Istraživačka stanica Petnica ove godine će organizovati naučno-obrazovni program za učenike osnovnih škola, a konkurs za taj program je otpočeo, saopšteno je iz Petnice.

Funkcioneri vode kolo 15

Funkcioneri vode kolo

Informator o radu Gradske uprave Valjeva u 2018. godini pokazuje da su zarade zaposlenih u zavisnosti od godina staža, koje su isplaćene u prethodnoj godini daleko veće od zarade u privatnom sektoru. Najveće zarade imaju funkcioneri, piše portal vamedia.info.

PrvaPoslednja