Tači: Korekcija granica do sledećeg proleća

Ostavite komentar


  1. Zna li ovaj gospodin da se graficki radovi rade TUS-em.U Makronov zemlji je cuvena balada o Siranovom Tusu.Vazno je korigovati misao u smisao.

  2. Da ponovim: Da li je moguce da se svi odreda primamo kao mlade stuke na keder, na spinove ovoga lika cije su izjave svaki bozji dan na stranicama srpskih medija? I sutra i prekosutra ce osvanuti novi spinovi takozvanog Tacija i svi ce opet i opet da se prime i da komentarisu? Nemam nikakvo pravo da pridikujem nikome da stavi prst na celo i provali jeftinu rasprodaju tacijevih somnabulija po srpskim medijima. Postujem svaciju slobodnu volju i komentatorski volumen . Samo sam hteo da nesto glasno primetim. Dakle svaka cast svima. I meni sa vama takodje.

  3. Zaista se nadam da Danas nije toliko naivan i da ne objavljuje Tacijeve spineve na svakih 10 minuta bez da im se plati nesto.

  4. Pa šta vam nije ajsno: Vučić je glavni zagovornik „razgraničenja“, a u Tačiju je našao sagovornika. Vučić bi medjutim hteo da sever Kosova pripadne Srbiji, a da zauzvrat ništa ne da, ni priznanje, ni preševsku dolinu. A Tači isto tako: da uzme Preševsku dolinu a da zadrži sever Kosova! Pa ko je ovde lud?

      1. U ludilu su nam prvo parirali Bosnjaci -Bosne odn balije,
        zatim Hrvati iz Hrvatske, odn ustase. Ovu skolu su Albanci Kosova izgleda naucili od nas.

  5. Kosovu ce izgelda dati bujanovac kako bi se na taj način presekao autoput beograd solun. Time se nama debelo vezuju ruke i smanjuje prostor za bahatost premea kosovu. Moraćemo da ih uvažavamo i puštujemo jer ćemo biti dobro zaplašeni. Biće to neka nova ravnoteža straha. MOžda je za primitivne balkanske narode to zaista rešenje. Ipak nas veliki narodi dobro poznaju i znaju kao se sa takvima upravlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.