Teodorović se povlači iz Jankovićevog pokreta

*Ako bi se Dragan Đilas kandidovao, sve opozicione liste mogle bi se naći ispod cenzusa
Potresi u opoziciji uvertira u beogradske izbore i trku za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Овде би добро ишли уз ову вест и стихови из народне песме "преварени не верују више да љубави" у Покрету има.

  2. Logičan potez nakon pogrešnih odluka SJ da se distancira od Nove stranke i donekle DS-a, kao i da se bezidejno okuplja opozicija nekoliko sati nakon inauguracije i to kolometar dalje od mesta događaja.

  3. Ocekujem uskoro vest da se Jankovic povlaci iz Jankovicevog pokreta.

  4. Maksimalno podržavam svaku ideju (stranku ili pokret) koja se može suprotstaviti nadirućem totalitarizmu, ali sve ovo mi ne miriše na dobro. Lepo piše da je Teodorović napustio DJB "uz percepciju da se odluke donose samo od strane jednog čoveka", pa mi se čini da se isto dešava i sada.

    eni lično se ne dopada što je formular – pristupnica za PSG objavljen na sajtu SJ, a ne na sajtu Pokreta. Pored toga, problem je nedefinisan odnos sa Novom strankom, a vidim da i sa DS počinje da škripi. Komentar da Đilas ne može biti novi gradonačelnik je takođe kontraproduktivan. Nepotrebno se stvaraju neprijatelji tamo gde bi trebalo tražiti saradnike.

  5. Господине Теодоровићу, баталите се партија и покрета. Овој земљи је потребна дубља реформа, коригоање система, укидање охлократије. А то могу извести само експерти, поседници врхунског знања у логичној симбиози са већином народа. Ми на томе радимо.

  6. Djilas, Sutanovac, Dulic i Tadic su odradili posao za BIA i rasturili DS nakon ubistva Djindjica, nije BIA imala samo jednog coveka pored Djindjica vec par njih. I SPO su probali da rasture par puta a i Jankovic ima Aidu koja radi za BIA a vala i neke koji rade za CIA. Buba svabe se infiltriraju svuda, ne bore se protiv terorizma vec stvaraju kontrolu opozicije od strane vladara. To se zove politicka policija. I da dodam: nije nista bolje ni na zapadu, svuda tajna sluzba popularizuje svoju stranku uz pomoc svojih novinara. Demokratija je na izdisaju ako je ikada u nekoj meri postojala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.