Ambasada Ukrajine izrazila žaljenje što se Dan oslobođenja Beograda obeležava sa ruskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. Zalosno je koliko se ulizemo rusima.. i kroz to koliko sami sebi zatvaramo mnoga vrata u svetu. Samo napreDNO! Mada ni ti pre njih nisu bili bolji..

  2. Posebna greška je što se zna da su Ukrajinci oslobodili Bgd !!!
    Od rusa nemamo mnogo vajde, skoro kao od kineza … ali ih neumereno i neopravdano volimo …

  3. I još samo,ako možete da nam kažete,koje su narodnosti bili zi sinovi i kćeri Ukrajine koji su oslobađali Beograd (zajedno sa nama).Da to mahom nisu bili Rusi?,ili se varam.

  4. A sta su drugo ocekivali od onih koji su spremni da za Ruske interese popljuju i vlastitu istoriju, a kamoli ne Ukrajinsku.

  5. Znamo mi Srbi dobro i pamtimo ko nam je pomogao u oslobodjenju Beograda od nacistickih okupatora i ko je na cijoj strani bio tokom II svetskog rata.

  6. Vec duze vreme ide spin po srpskim medijima u komentarima kako su Rusi silovali tokom borbi za oslobadjanje Srbije i Beograda, sada ispada da su Ukrajinci bili vecina u tim jedinicama koje su ucestvovale u borbama te samim tim i vecina medju onima koji su silovali. Ili kako to ide?

  7. Ovo je ružno i nepravedno. Istorijski je poznato da su Ukrajinci oslobadjali Beograd, tada su bili u okviru SSSR ali bili su Ukrajinci. Rusi su ušli posle, i po svedočenjima naših starih, nisu se dobro ponašali. Ali ta priča, iako istinita, nije za priču u ovakvom trenutku. Naša diplomatija nikad nije bila pogrešnija nego sada, ovo je jedan od dokaza.

  8. Odgovor na komentar pod „Poruka“
    Roditelji bi trebalo da pripaze šta im deca lupaju po tastaturi.

  9. Partizani su oslobodili Beograd sa svojim saveznicima amerikacima i engelzima, ma kakvi rusi ni u mislima nisu oslobodili.

  10. Ambasada Ukrajine izrazila žaljenje što se Dan oslobođenja Beograda obeležava sa ruskim zvaničnicima

    Ima nas „puno“ koji žalimo što se Dan oslobođenja Beograda obeležava bez „zvaničnih predstavnika četnika“ za koje se „pouzdano zna da su učestvovali u oslobođenja Beograda“, tako da se i mi „nadamo“ da ce ova „nepravda prema četnicima“ uskoro biti ispravljena“ i da ce četnici dobiti svoje „zasluzeno mesto u istoriji oslobođenja Beograda“ !

  11. Zabole nas uvo za Ukrajinu čiji su građani opljačkali istu tu državu pa na vreme pobegli privatnim avionima po celom svetu.

  12. Komentar „Zola“
    Znaš li ti uopšte sta je Ukrajina? Nije ti to ono ukraj nečije njive gde cvetaju tikve pa nakradeš usput i uvališ babi da ti napravi tikvaru, jer ti je žena na polaganju sns seminara.

  13. Komentatoru Sloboda bravo,vecina Ukrajinaca je u 2 sv.ratu sluzila pod Vermahtom i Hitlerom.

  14. To je nasa stvar sa kime cemo da slavimo oslobode je Beograda. Nisu Amerikanci oslobadjali Beograd pa zato i neucestvuju u proslavi. Oni kogaoslobadjaju ti nestaju. Zato mislite malo o vasoj budućnosti ako je budete imali posto vasi mentori Amerikanci proslost nepriznaju. Oni kao i vi Fasizam vracaju i podržavaju jer oni idu tim putem.

  15. Па нећемо ваљда звати ваше пријатеље Американце и Британце који су нас као савезници бомбардовали на крају другог светског рата?

  16. Beograd je oslobadjan od predaka i prethodnika Azova, a nisu prethodnici Azova oslobadjali Beograd od Crvene armije i Partizana, ne brkajte istoriju, Rusija se bori protiv nacista

Ostavite komentar


Politika

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot 10

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u večerašnjem "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore. Predstavnici dela opozicije okupljene u koaliciji "Biram borbu" i koji će učestvovati na izborima 2. juna, Radomir Lazović i Miroslav Aleksić, tvrde da izborni uslovi nisu gori nego 17. decembra, dok Miloš Jovanović iz Nove Demokratske stranke Srbije smatra da su se mnoge stvari pogoršale od decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.