Vajt: Najbolje rešenje diplomatsko priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Lepo si obrazlozio svoj stav Ali mi nije jasno sta si hteo da kazes sledecom recenicom: “ Da sam ja na mestu Vucica, CILJ BI MI BIO DA POSTIGNEM CILJ BEZ OBZIRA NA PROMENE“.

    1. Nikada nikada i nikada ne veruj englezu i ne prihvataj njihove stavove pa cak i kada bi rekli da kosovo i metohija oraju biti u sastavu Srbije i brisati se kao autonomna pokrajina. Nikada ne veruj djavolu-englezu.

  2. Британци, увек имају сјајна решења за Балкан, некако преко српских леђа. Косово је Србија.

    1. Privremeno okupirana teritorija. Zna se kako se vraća. Samo strpljivo…otići će NATO…i sa KiM i iz Evrope

  3. Decko, razbacuj se ti sa teritorijom tvoje kraljice a mi cemo nasu da ponovo osvojimo od okupatora, kad tad.

  4. Maliciozni englez, bi zemljisnje knjige, kao zelenas.
    Pa katastar je dokaz vlasnistva, na svakom sudu, pa i sudu istorije

      1. Нађу или их измисле …добро запажење али им знамо зле намере …

  5. Tvoja zemlja smatra da je okupirana srpska pokrajina država. Super zbog toga. Pa ako je to tačno, mišljenje Srbije van nije ni potrebno… A ipak je potrebno! Onda je Kosmet južna srpska pokrajina. I tačka.

  6. Чича дража је још 1943: рекао :“да немам немаца , најгори народна на свету су Енглези“ све је јасно

  7. Čuj Vajta! Pitam se koje su škole završavali ovi ljudi?! Najbolje bi bilo priznanje. Pa naravno, tada biste rešili problem u koji ste nas vi na Zapadu uvalili, a to je da umesto Albancima sugerišete na širokoj autonomiji vi ste im pored jedne dali u drugu „državu“. Nije problem Srbije priznanje, već vaš problem. Srbija bi onda bila jedina država u istoriji sveta koja je priznala bespravno otcepljenje sopstvene teritorije. Da li bi vaša država to prihvatila, gospodine Vajt?! Na kraju, zašto bi prihvatili Kosovo kao državu zato što samo Zapad to hoće?! Pola planete ga ne priznaje.

  8. Taj britanski strucnjak bi .ogao toliku pamet prosipati i deliti savete u svojoj drzavi a ne Srbima i Srbiji da shvati jednom i zauvek da tu nema nikakve „drzave Kosovo vec srpske tdritorije Kosovo i Metohija trenutno okupirane od strane siptara uz podrsku Kfora tj.Amerike i Zapada(NATO).Ali se nadam da ce onaj koji bude posle A.V.biti pametniji i hrabriji da im kaze „Mars napolje iz moje drzave“i da se svrsta uz velikog Vladimira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.