Vejvoda: Pokažimo da smo vredni truda

Ostavite komentar


  1. Током целе историје, Србија је највише просперирала онда када није трпела мешања са стране и када је сама решавала своје проблеме.

  2. Zao mi je sto ovaj iskusni politicar nece da bude ministar inostranih poslova Srbije ako mu je to uopste bilo i ponudeno ali s obzirom da zivi u SAD nije ni cudo!

  3. Dule, periodi kada Srbija nije trpela mešanje sa strane, u suštini, ne postoje. Аko je i ličilo, prolazila je najgore – prvi i drugi svetski rat, na primer.
    Vizantijska Srbija beše davno, mada sam uveren da istoričari ne poseduju validne podatke o trpeljivosti iz tog perioda. Eto, bilo je potrebno da se pojavi Aleksandar Diklić (Beograd, večiti grad), pa da – kako sam kaže, iz inata, pojasni neke stvari.
    Bilo bi lepo da je moguće ali, na žalost, nije. Bilo bi još lepše da politika ne postoji ali, na žalost, postoji i navikla je da zloupotrebljava sebe, tačnije naša nas, a druga druge. I tako u krug trpljenja, rušenja i, koliko god je to moguće, stvaranja.

  4. Zasto se ovaj gospodin javlja iz inostranstva da govori u ime "nas"? Plata u German Marshall Fund-u je 10-15000 dolara, i ne znam sta se iz te udobnosti moze procenjivati u Srbiji. Inace,sta je covek tacno po zanimanju, po obrazovanju, sta je u zivotu tacno radio i sta stvorio? Koje mu je diplomatsko iskustvo, osim sto je sin komunistickog diplomate? Ima li negde radnu knjizicu? Koliko ima tacno godina, da li je mozda u penziji i sta ga kvalifikuje za ovako dalekosezne procene? Pitanja su sasvim obicna i zdravorazumska, ali….

  5. Ako je neko pogledao tv seriju nažalost Otišle Danice,sa Borkom Pavićavić ,,JEDAN NA JEDAN,, šta se kod nas podrazumava pod,,maršalov plan,, imao je i šta da čuje, PA I ,,SHVATI,,ko su,,glasači,,kojima je,,sadašnji,,lider,,onaj koji će im,,pomoći,,k,o nekada MARŠAL,ALI ONAJ NAŠ DOŽIVOTNI.SVI ONI koji SU LIČNO Obsetili Ovakvog,MARŠALA,, Srećom SU Na Istoj Dstinaciji KAO kao I MISTER ,PREKO,,BARE,,ili u nekoj od nemarašalovskog prevoda sadašnje,,elite,, Da Im Se neponovi kao i roditeljima,,MARŠALOVSKO,,UREĐENJE,,Koje Su Dobrano Okusili pa i,,čudom,,ponovili,,sada posle,,Srećnih,,,,90 tih..SVE sami istorijski reciklirani,,spasioci,,nacije.U Kojoj se to Civilizovanoj i na Ustavu i zakonima POSTAVLJENOJ ZEMLJI , ČEKA,,SAMO ,,INKLUZIJA,.ONOGA ŠTO JE OSNOVA CIVILIZACIJE..

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.