Voštinić: Bakić je dobro reagovao na zastrašivanje

Poznati sociolog biće gost sutra na tribini u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. treba pooštriti zahteve zbog maltretiranja gospon. Bakića koji je jedan od najboljih likova u Srbiji.
    Jesu vlast i mafija u sprezi, jeste skupština štala.

  2. Cenim Bakića zato što je jedan od retkih, ako ne i jedini koji i vlast i opoziciju naziva pravim imenom. Sve je to ista grupa oligarhijski finansiranih ljidi koji čine sve da napune svoje džepove i usput nam dođu glave.

  3. Verujem da će prisustvo najavljenih političara smanjiti posećenost Bakiće om predavanju. Šteta za one koji ne odu, i zbog prof. Bakića i zbog njih.

  4. Господине Бакићу, нисте требали да се одазовете позиву на информативни разговор. У том случају су постојале само две могућности. Или да Вас више не зову или да Вас присилно приведу. Ефекат Вашег хапшења и привођења у овом тренутку био би сензационалан. Штета! Имали сте кеца у рукаву. Храбри сте невероватно, али када сте већ тако одлучни и спремни на последице, онда заиста морате ићи до краја!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.