Vučić gasi Srpsku naprednu stranku i formira “Moju Srbiju”?

Počele pripreme za formiranje takozvanog “srpskog bloka” koji je najavio predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Neverovatno, dobar student prava a unistio i sudstvo i institucije drzave. Moze da napravi jos sto stranaka rezultat ce biti isti. I Seselj je bio dobar student. Sta li su ih ucili na tim fakultetima i za sta su im prelazne ocene davali?

  2. Dakle Vucic ne moze da se otkaci nezeljenih kadrova pa formira neku novu opciju.U svakom slucaju ,bice zanimjivo kad krene kampanja protiv nekih sa kojima su do juce „jeli i pili“.Bilo kako bilo,nikakva „Moja Srbija“ nece Vucica spreciti da ispuni ono sto je na zapadu obecao i zbog cega ga podrzavaju uprkos cinjenici da Srbija nije demokratska zemlja,da nema vladavine prava,postenih izbora i nezavisnih institucija

  3. Bože, gde ja živim… Rebrendira „SNS“? Hoće i sebe da rebrendira? Pa valjda je svima jasno da posle 10 godina uzurpacije vlasti i svih mogućih kršenja Ustava, načina izbora kadrova kojim nas je ponižavao, sve što ima veze sa njim ne može biti dobro za narod i državu. Uopšte ne žalim što nam je demografija ovakva kakva jeste…

  4. Predsednice narod nema za hranu racune male penzije minimalac mali dugo si na vlast nista nisi uradio korisno za narod

  5. Radikal dlaku menja ali cud nikada. Ovo je samo iz supljeg u prazno. Sad kao svi treba da se nadamo necemu boljem i zamajavamo a nista se nece promeniti…

  6. Zanimljivo što je „Moja Srbija“ a ne „Naša Srbija“. Nekako vuče na feud više nego na republiku.

  7. Jednostavno, lik može da radi šta god mu se prohte, samo je pitanje dokle. Verovatno do nestanka Srbije…

  8. I vreme je da se oformi druga stranka bez Mihajilovicke i osoba sličnih njoj koje su donele više štete državi i više koristi za sebe Takvih ima više

  9. Ta nova stranka imace iste ljude iz sns pa tako da ne vidim sustinu formalnog menjanja imena stranke…

  10. Krivična odgovornost za sva nedela tokom 10 godina SNS vlasti je isključivo individualna bez obzira kako im se zove nova stranka koju će formirati ili u koju će preleteti!

  11. Moze da pravi sta hoce…narod pamti strahotu zvanu SNS. Pamti kadrove, uslove zivota, plate,cene,korrupciju…

  12. Mislim, da je narod više ne zbunjen nego kome više pokloniti poverenje. Naravno, dosta trikova ima u opciji su vlasti. VUČIC, ostaje dominantan kao uvek na DRONU.

  13. Osnivač SNS je Nikolić, oslobadja se od osnivača, a pri tom scenario za zabavu sirotinje a to će poslužiti za zamajavanje ovog naroda do sledećih izbora za godinu dve.

  14. kakve stranke ,zdabalebarosi.Zemlju treba da vode 20 strucnjaka iz raznih oblasti tako da ne mogu postati klan .Jedan drugog trebaju kontrolisati cisto da ne bi bilo gresaka i sve raditi za dobrobit i blagostanje zemlje.I za vodjene zemlje treba imati stila i smisla.A na prvo mesto postaviti poljoprivredu na noge da ima hrane .Ja licno nisam jela voce da valja jos od kada smo bili Jugoslavija.Nase prodavnice beda i siromastvo.Sve gore i gore.Nemamo sta da jedemo,a to po prodavnicama nije hrana nego otpad.

  15. Jao kako me ovo podseca na JUL. Ista ideja, da se blati stranka koja je najvise ulozila u zastitu srbije, a da se najgori deo proglasi za svece. Vec vidjeno.

  16. Samo formiranje jakog srbijanskog bloka moze spasiti srbijance. Ovi sto su izgubili ratove i napustili svoja ognjista ne mogu upravljati srbijancima. Oni treba da pomognu svom narodu u bosni, hrvatskoj i na kosovu. Srbijancima niko ne treba.

  17. Rebrendiranje za Rebrendiranjem i sve tako od Četničkog pokreta do Moje Srbije,a ista ideologija.

  18. Konačno je Vučić rešio da se odrekne loših kadrovskih rešenja još samo da se potrudi pri izboru novih i to bi bilo to.

  19. Ne znam koliko je ovo tačna informacija, ali kako god se stranka zvala treba angažovati kadar koji hoće, može i želi da radi

  20. Kakva crna Mihajlovicka?!? Ona je nebitna, kap u vodi. Sta je sa Malim,Gasicem,…svim njegovim najblizim saradnicima? Ko ce njima oduzeti sve sto su oteli?

  21. I sam naziv „Moja Srbija“ pokazuje Vucicevu nameru.
    Slicno je i za „nasu decu“.
    Manipulacija na koju se pecaju naivcine a koja mu omogucava da u deluje uskreno.
    Da je mislo na narod Srbije, sto je sve vreme isticao, bilo bi za vasu decu. Da je mislio na zajednicku drzavu ne bi bila „Moja Srbija“.
    Ali on ne moze pobeci od sebe zato je sve „moje“ ili „nase“ ako smo u istom timu.

  22. Vucic je imao plan koji je mogao da sprovede samo uz Nikolicevu pomoc jer je bio popularniji politicar i njega su postovali u stranci. Sa ovim su se sprdali i on je bio smesan. Zato je nagovorio Nikolica da oformi novu stranku SNS i onda je sproveo svoj pakleni plan a to je da bude GLAVNI. Tako se lece kompleksi koji su se godinama skupljali sto zbog izgleda,brata,…

  23. Ako bude primio pod svoje skute SPO, SPS, Palmu,PUPS,Vulina… Dzabe se trudio,mada mislim da mu je sve dzabe

  24. Da se obogate ovi sto nisu bili na funkcijama. Verovatno će vratiti sve što su pokrali ovi stari.Kad bi se zezali.Pregrupisavanje u njegovom interesu.

  25. Hvala tekstopiscu što je stavio navodnike na “nova nekompromitovana lica”. Stari vuk (alegorija) u novom ovčijem ruhu.

  26. Kada ce biti formirana nova syranka? Hocu prvi da se uclanim,jer sam mlad i perspektivan.Imam samo 69 godina.

  27. A verovatni će uskoro da promeni i ustav da sebe proglasi za doživornog predsednika, i poslr njega on.

  28. Ako nisu tu novi ljudi i nova politika onda to nema smisla vec imaju ovu svoju nazadnu stranku i nazadne političare.

  29. Ja da se pitam sve bih ih ugasio, ne treba nama niko osim nas samih a bez političara ili ti = daleko im lepa kuća

  30. Мало му је што је покрао и издао па би да настави под другим ником ее неће да може

  31. Bas su originalni. Jedinstveni. Predsednik stranke i predsednik drzave rusi svoju stranku i osnova drugu stranku. Oni smisljaju gluposti i kada spavaju, zapravo on ne spava, pa mu na pamet padaju razne gluposti. Ovo je kolektivno ludilo

  32. Ne razumem, da li predsednik odbacuje clanstvo ili clanstvo svojim ponassnjem namerno istiskuje predsednika stranka. Kao da zele da vrate Tomu ili Voju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.