Vučić i Džonson o reformama i situaciji u regionu

Ostavite komentar


  1. Veoma je važna podrška Velike Britanije evropskom putu Srbije i proširenje saradnje sa njima bi u mnogome doprinelo našoj zemlji.

  2. Gospodin Dzonson je veliki prijatelj nase drzave i Aleksandra Vucic, to se vidi i po izjavi da je Srbija veoma znacajna za Balkan, tako da ce njegov dolazak u nasu zemlju biti dobro dosao.

  3. Bilateralni odnosi Srbije i VB su na visokom nivou i tako treba i da se nastavi, to je u našem najboljem interesu.

  4. Situacija u regionu nije najsjajnija i treba sa svima razgovarati o toj problematici, naročito sa državama koje imaju jači uticaj na sve to.

  5. Srbiji su potrebni investitori, a V. Britanija ima veloke šanse za dobre investicije na Balkanu, sada je pitanje političara koji će dati najbolje uslove za investitore.

  6. Srbija je postala najbitniji faktor stabilnosti na Balkanu. Dobro je za nas što su to shvatili i lideri svetskih sila. To je podiglo ugled Srbije u njihovim očima.

  7. Treba da nastavimo saradnju sa Velikom Britanijom i ako su oni izašli iz Evropske Unije. Za nas je dobro da imamo što više prijatelja,a i engleske investicije dobro će nam doći.

  8. Situacija na Balkanu nikada nije bila teža i zamršenije, ali Srbija čvrstom i stabilnom politikom održava mir i stabilnost regiona.

  9. Srbija sprovodi reforme odlično, zato i Srbija svakog dana sa svih strana dobija sve više i više pohvala.

  10. Treba težiti ka još boljim odnosima sa Velikom Britanijom, njena podrška mnogo znači Srbiji.

  11. Privlačenje novih investitora doprineće Srbiji na primer da se otvaraju nova radna mesta, što je jako važno. Samim tim što je Srbija sve privlačnija zemlja da se investira u nju to samo pokazuje da reforme koje su sprovedene daju rezultate, i da drugi primećuju napredak Srbije.

  12. Nikada Srbija nije imala ovoliko iskrenih prijatelja u svetu .Jalično sam zaista bogatiji zbog toga.

  13. Vazna podrska Britanaca Srbiji koji imaju sluha za sve nase napore ka EU i optimalnoj situaciji u regionu!

  14. Ekonomske reforme i napredak Srbije jasno su pozitivno ocenili i pohvalili svi svetski zvaničnici. Siguran sam da će dobra politička saradnja sa Velikom Britanijom, dati rezultata u pogledu još većeg broja britanskih investitora u našu zemlju a takođe je od velikog značaja i njihova dalja podrška na evropskom putu Srbije.

  15. Pored Srbije, i druge Balkanske zemlje trebalo bi da se malo pozabave sa reformama. Onda ćemo stvoriti normalnu atmosferu za suživot.

  16. Bilo je za ocekivati da dolaskom Borisa Dzonsona za ministra spoljnih poslova politika UK prema Srbiji promeni boju. Da , on smatra Srbiju za resenje problema a ne za problem ovog regiona.

  17. Najzad podrška VB koja nam je značajna u svim svetskim institucijama i na putu održavanja dobrosusedskih odnosa na Balkanu.

  18. Boris Dzonson je prilika da Srbija i UK konacno imaju dobru saradnju i budu na istim geo-politickim talasnim duzinama.

  19. Ovako nesto je nasoj zemlji potrebno, dobri odnosi sa zemljama u Evropi, privuci sto vise stranih investitora i nasoj zemlji je prosperitet zagarantovan.

  20. Vucic se zalaze za mir u celom regionu ali pojedini lideri drzava u susedstvu rade sve kako bi se taj mir narusio.

  21. Nadam se da ce ovi razgovori biti od velikog znacaja za dalji razvoj bilateralnih odnosa dve zemlje.

  22. Podrska Velike Britanije je jako vazna,za nastavak reformi kao i za smirivanje situacije na Balkanu.

  23. pored nemacke,francuske ,velika britanija ima veliki uticaj u odlucivanju eu o zemljama koji su kandidati tako da vrlo je vazno sto je vucic pozvao dzonsona i nadam se da ce do te posete doci.

  24. Kleptoman Dzonson nije Britanija kao i burazer Vucic nije Srbija: njih dvojica ne podmazuju ni tockove
    politickih kretanja!
    Neka se pridrze Dodiku, Nikolicu i Putinu!

  25. Srbija veruje u iskreno prijateljstvo sa Velikom Britanijom, sa kojom sledeće godine obeležava 180 godina diplomatskih odnosa. Velika Britanija je uvek podržavala Srbiju u njenom ekonomskom napretku i razvoju.

  26. Konacno, drug Boris dolazi u pomoc Srbiji! Treba nam jos jedan Vulin! Drug Dodik se preseljava u Sibir.
    Krajinski Srbi naucili Srbijance.
    Tvornice traktora of Kine do Vojvodine!
    Sve se placa srpsko-srbijanskim proracunom.
    Bosanski muslimani s Arapima u izgradnji Beograda na void!
    Od Banja Luke ostaje samo BL!

  27. Britanija ce nastaviti da prati situaciju na Zapadnom Balkanu iako nece vise biti u EU. Vazno je privuci britanski kapital u srpsku privredu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.