Vučić i Zaev postigli saglasnost o pet tačaka

Ostavite komentar


  1. Наш драги Инаугурант је отворио дијалог на свим фронтовима-јужно и западно у односу на београтски Пашалук.Видимо да ипак није завршио са својим амбицијама.Иако је увек био победник.Још није удомио "комплетног идиота",око кога дува велика промаја.Отуда се свакодневно танцују нове афере да се Власи не досете!То јест-жртвоваће КиМ-ју,Македонију,мигове и системе С-300 само да спаси њега-комплетног идиота,зато се и инаугурао на престоље!Дакле главну амбицију још није остварио.тешко нама!!!

  2. Postovana redakcijo. Zamolio bih Vas da razmislite o sledecem predlogu. Sledeci put kad bude ovakva kriza u drzavi i ovaj nas triple PPP se ne bude skidao sa svih mogucih medija razmislite da ukinete mogucnost komentarisanja. To je naravno lose i za one kojima sluzi glava za razmisljanje, ali kad vidim Vas clanak od sinoc i 90 komentara, ne mogu da se oduprem utisku da se ovdje radi o inzenjeringu javnog mijenja, tj. puno komentara podrske. Na taj nacin bi izgubio tu mogucnost. Molim Vas da mi objavite komentar. Mali drustveni eksperiment. 🙂

  3. U minula vremena u selima bi se našla neka neurotitična žena koja bi imala potrebu da se stalno svađa sa jetrvama, što je uznemiravalo veliku porodicu. Zato je mudri seoski glavešina odlučio da svaka žena u selu mora da istrpi uvrede Svađalice Paraskeve, kako joj je bilo ime, za da može mirnije da živi porodica kojoj Svađalica pripada po sudbini. Evo naše Svađalice Paraskeve u imenu Aleksandra Vučića, inače trostrukog predsednika- stranke, vlade i države, no još i neka minstarstva drži Inače bi se još više svađao sa svakim, osim sa vlasnicima televizija iz kojih studija ga prate kamere i kada spava. A za to vreme Srbi trpe, pate i ćute.

  4. Dal je pitao prebodobni Vucic..Zaeva,kako se snasao kod njega u kabinetu,ponosni clan SNS upropastitelj EPS,ex generalni Obradovic…inace savetnik u stabu Zaeva…Dal se Vucko setio..da trazi extradiciju..doticnog?Imalo bi zasto!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.