Vučić najviše za oglašavanje potrošio na TV Pink

* Čak osam predsedničkih kandidata, među kojima i drugoplasirani Saša Janković, koga je kandidovala GG "Za Srbiju bez straha", trećeplasirani Preletačević i četvrtoplasirani Vuk Jeremić, nisu se oglašavali na Televiziji Pink * Učestali izbori u poslednjih pet godina koštali državu i građane najmanje devet milijardi dinara
ISTRAŽIVANJE NKD: Koliko koštaju, a šta donose učestali izbori u Srbiji (2)

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vucic je pokupio novac iz drzavnih preduzeca i lokalnih samouprava preko ugovora o privremeno povremenim poslovima,a onda tim novcem namirio svoju televiziju!KRUZENJE KAPITALA U VUCICEVOJ SRBIJI!!!DRUSTVENO U PRIVATNI DZEP!Ne laje Mitrovic na prazne jasle!

  2. Pa kako i nebi,To je jedna od PRVIH ,,NIKLIH POSAĐENIH,SEMENKI,,MAJINOM RUKOM,,OSVEĆENIH,U DOBA NJIHOVIH,,SLAVNIH,,KoreŠpodencija,,S Mama Mirinom,,platformom,,.gde God su,,spasavali,,srBstvo.

  3. Eto vidite dragi podanici gde idu i kako se troše "naši novci". Od ovih cifara boli glava. Vidite kako su ovi mudraci, mešetari, opsenari, belosvetski manipulatori i prodavaoci magle smislili strategiju, nije samo ovu, nažalost, kako da nam oderu kožu do kosti. I mi smo mirni, ćutimo, aplaudiramo, srećni smo zbog toga, mazohistički uživamo i navijamo, ………dok nas oni prave majmunima. Gde će im (njima) duša? A i naša? Ima li nam spasa dragi Bože?

  4. Ma jel on sigurno prebacio te pare na Pink il je samo prebio davanja, apropo personalnog nemešanja u rad pravosudnih organa. Ono kad je Mitrovićev sin na pešačkom prelazu zgazio devojku i nije bio kriv u "pravnoj Srbiji".

  5. Lopovluk na sve strane. Najvise mi smetaju ,,pojedinacne,, donacije clanova SNS. Pa samo retard nije svestan da su te pare stigle od nekih tajkuna i preko sendvicara uvedene u legalne tokove. A u prilog mojim tvrdnjama da su sendvicari videcete po minusima koje lupaju na ovakve i slicne komentare. Tuzna je moja Srbija sa tolikim brojem ljudi koji su svoje dostojanstvo pogazili zarad sitne dobiti.

  6. A nije osvojio 4/5 glasova čak i s svojim satelitima kojih je poprilično.Ovo je ono što je dostupno i što je sa onim što se ne objavljuje ili ne zna. Koliko su koštali onih 80 – 100 autobusa sa ljudima koji su ga svuda pratili?

  7. Ovakvi tekstovi bi bili mnogo upecatljiviji sa nekim grafikonima (pie chart). Cifre bi ““iskocile““.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Tepić (SSP): Ponoš osoba od integriteta, pomiriće ljude 7

Tepić (SSP): Ponoš osoba od integriteta, pomiriće ljude

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je večeras da je ta stranka predložila bivšeg načelnika generalštaba vojske Srbije Zdravka Ponoša za zajedničkog predsedničkog kandidata dela opozicije, jer je on "iskočio kao simbol, ne samo promena, ne samo pobede nad aktuelnim predsednikom Aleksandrom Vučićem, već kao neko ko je osoba od integriteta, ko će poštovati Ustav i zakon i ko će pomiriti ljude".

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.