Vučić osudio napad na hrvatske državljane u Pančevu

Ostavite komentar


  1. Prije 7 godina u Pancevu, Skoda Oktavija /rent a car, Hr tablice/ 4 izbusene gume, izcupana zrcala i ogrebotine s obje strane.

  2. Neka se Vučić zapita ko sve iz državnog vrha stvara atmosferuz netrpeljivosti prema drugim narodima, biće mu valjda jasnije zašto se to dešava.

  3. AV samo ti spominji jasenovac pa se posle čudi kako su to tvoji puleni shvatili …

  4. Jedno je sigurno službe sa jedne i druge strane u dogovoru pred izbore prave icidente kako bi podigli rejting kod svojih birača obično onih neobrazovanih kvazi patriota. Ako neko misli da jugoslovensk obavestajna sluzba mrtva grdno se vara glavni kapital je u njihovim rukama

  5. Kako to da je Vučića izvestio Plenković o ovom napadu a nije Vučićev omiljeni Gašić?

  6. Zato su režimski Srpski mediji okacili 6-7 mrzilackih naslova i tekstova o onom Miličeviću i kako mu nisu dali u Jasenovac a CENZURISALI ovaj napad. Zašto Gašić nije izvestio Vučića o ovom napadu a ne Plenković?

  7. Ana, znamo svi da Vučić o svemu odlucuje i o svemu sudi i presudi, nismo baš svi slepe stranacke ovce ko ti.

  8. Čovek u životu nikad, ništa nije radio, a mirođija je u svakoj čorbi. Veliki je to problem za Srbiju. Rezultati su vidljivi i pogubni, a kraj se ne nazire.

  9. Pored Gašića da Plenković izvesti Vučića o ovom sramnom napadu u Pancevu.

  10. Kratkoumni nacionalistički nasilnici odmah da idu na sud i da po zakonu, oštro, budu kažnjeni.

  11. Odmeriti vaspitnu kaznu od par godina zatvora. Umirice se I oni I slicni kao bubice.

  12. Bilo je još toga, samo mediji slabo izveštavaju kada se to u Srbiji događa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.