Vučić: Ponoš je špijun

Ostavite komentar


  1. Predsednik SNS-a i samo građana Republike Srbije koji mu kliču, nastavlja da vređe sve one koji ne misle kao on. Ako je Ponoš špijun, on mora da bude uhapšen, a ako predsednik Vučić zna da je on špijun a ne hapsi ga, čini krivično delo kažnjivo Zakonom.

    1. @Mišel*** Sada Ponoš ima osnov da tuži AV-a za povredu svoje časti,klevetu,nanošenje nematerijalne štete i bola…i svega ostalog što može da se nakalemi na osnovu ove izjave iznete u javnosti našeg nam predsednika, a na račun bivšeg načelnika Generalštaba Ponoša.“Jednoumlje po Vučiću“ postaje aksiom srpskog društva,a ko napravi otklon od toga postaje izopšten,strani špijun i sve ostalo što ide u vezi sa tim!Velikog vođu imamo,samo nam fali nešto poput Stasi-a(Štazi),a i to verovatno imamo,samo što ne znamo !

    2. To bi podrazumevalo da su ljudi kojima se on obraća sposobni za minimalno logičko razmišljanje i da imaju pojma o blagome životu, što naravno nije slučaj… inače bi sve izgledalo znatno drugačije.

  2. Svi koji se ne slažu sa poraženom politikom AV-a na Kosovu su strani špijuni,izdajnici i plaćenici,pa sam i ja među njima,priznajem.Nisam baš plaćen ali imam još uvek toliko mozga da prepoznam nečiju paranoju,ludilo i šizenje kada mu nisu podeljene „karte po želji“ a to se upravo dešava Alejandru The Little-lupusu i njegovoj kamarili u vidu Brnabić,Dačića,Julina,Đurića,Stefanovića…Šta im uopšte znači „podizanje vojne gotovosti na najviši nivo“? Neko preti napadom na Srbiju,Tači koji ispija kafu i rakijicu kod srpskog kafedžije ?!

  3. Kako nas vrhovni, koji je najbolji student prava svih vremena, ocas presudi da je neko spijun i bez sudjenja. Zbog takve brzine, mogao bi da preuzme ulogu celokupnog sudstva. Svi optuzeni bi mogli, u koloni jedan po jedan, biti dovedeni pred Njega i on bi sa par pitanja utvrdio stepen krivice i odrezao kaznu. Zasto da placamo tolike sudije, sudske pisare i ostale kad imamo tako sposobnog Vrhovnog. Zamislite samo koliko para bi se tu ustedelo, mogli bi duplo vise da dajemo stranim investitorima.

  4. Nasem predsedniku je najbolji prijatelj Hasim Taci.Njih dvojica uzivaju da organizuju domoljubive performanse.A sto se tice Vuciceve borbene gotovosti, Taci bi mogao i do Nisa da dodje, proseta se, vrati na Kosovo i snimke postavi na youtube ili svoj fb profil.

  5. Nažalost to se ne može reći i za ono vreme kada je bio ministar, bilo je svega: ratova, progona i potpisivanja kapitulacije.
    Zašto je on toliko nervozan kada mu se kaže istina?
    Ana Brnabić nije u svom istupi na sednici GS UN pominjala Rezoluciju 1244 i to je rekao Jeremić i ona je Ama potvrdila.

      1. U glavnom govoru, zbog kojeg je otišla tamo, nije pomenula rezoluciju 1244. Sve drugo je manje važno. Nijedan govor ili rasprava pred međunarodnim zvaničnicima ne sme proći bez pominjanja te rezolucije.
        Napravila je nedopustiv gaf i za to ne postoji valjan izgovor.

  6. sramota je bez osnova vrijedjati bivseg prvog vojnika Srbije i nazivati ga spijunom,jer ce i on jednom biti bivsi prvi covjek Srbije,a da je bez osnova jasno je jer mu nije prvi put da vrijedja oficire,bivse i sadasnje,zbog trivijalnih razloga.da je spijun bio bi odmah uhapsen a od toga nema nista. ovako je isto vrijedjao i ubijenog premijera,kao i svi radikali,samo smo to zaboravili.

  7. „Nismo vodili ratove, niti bili u sukobima, ali nam niko nije ni proterao narod od kad sam premijer i predsednik“- reče Kalimero. A UPRAVO JE SVE TAKO BILO DOK SAM BIO MINISTAR INFORMISANJA- zaboravi da doda ex radikal!!!!

  8. Šta ovaj čovek priča?? Pa on svakom svojom sledećom rečenicom demantuje onu prethodnu! Majstor spina i demagogije….
    On bi da „spašava“ Srbe, da ide u EU, da sa Rusima vodi politiku, da bude ostrvo slobode….
    Rekao bi da bukvalistički imitira Tita….

  9. Zato što držiš do sebe i svog naroda, njega nema tamo gde si ga branio, zajedno sa bratom, vojvodom Nikolićem i ocem Šešeljem!
    Ako je Ponoš špijun, zašto nije uhapšen?
    Sram te bilo Vučiću!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.