Vučić: Protiv povratka u prošlost

Ostavite komentar


  1. I penzioner sam i žena i majka dvoje dece, koja u ovoj državi pod tvojom vlašću nemaju nikakvu budućnost, mada su fakultetski obrazovana. Na umanjenje penzije nisam pristala, ti si mi je protivustavno i bezočno
    oteo, a prethodno su me tvoji mafijaši iz Beograda sklonili, da bi na moje radno mesto doveli tvoj "kadar" bez odgovarajuće (visoke) školske spreme. Deca povremeno rade po ugovoru za ponižavajući honorar i pitaju se zašto su vredno završavala dobre državne fakultete. Naravno, niko od nas nije član tvoje hohštaplerske stranke. Zato ćemo glasati za Srbiju bez straha i za pravno uređenu državu! Ima nas dovoljno!

  2. Ovaj covek sve gradjane Srbije smatra kompletnim idiotima. Za njega istorija pocinje 2012 godine. A minuli rad? Sta cemo sa onim: 100 muslimana za jednog Srbina, izivljavanjem nad nezavisnim medijima 90-ih, prelepljivanjem table sa natpisom Zoran Djindjic, sigurnom kucom za Ratka Mladica u Skupstini Srbije, rusenjem Beograda prilikom hapsenja Karadzica i samoproglasenja Kosova… Kakav folirant.

  3. Ako smognete snage da odgledate sve te hvalospeve i podnesete udvaracke smicalice vladara koji u svom timu ima ljude sa laznim diplomama i doktoratima dok vredja intelektualce koji se protive njegoovoj svojevolji onda vam je jasno koliko je tesko predati vlast.

  4. i i nas vratio u prošlost,zar nismo u devedesetim.Samo što je onda bila CRVENO-crna koalicija,a sada je CRNO-crvena.Narod opet gladuje i beži glavom bez obzira u beli svet.Nadam se da ćete stići zaslužena kazna i roditeljske suze što si nam decu proterao iz Srbije da bi svojim polumzgasima omogućio da se bahate u svom neznanju i nemoralu.Neka ste prokleti što uništiste i rasprodaste ovu lepu zemlju.

  5. Vladimir Ilič
    Trenutno smo ekonomski u 18 veku …!!!

    Kamo srece. Mi ekonomski nismo nigde niti ikakva drzavna strategija postoji. Srbija je bila bogatija a dinar stabilniji, kad je imala samo jedan izvozni artikal – svinje…

  6. Kakvo fantastično i bezobrazno izvrtanje činjenica – bivši ultranacionalista i podstrekac na rat se bori protiv povratka u prethodno stanje, koje je njegova zasluga. Oni koji su pokrali budućnost, napravili od ove zemlje Gomoru, sada su protiv "povratka u prošlost ". Nema nade sa njima, ili mi ili on i njegova bagra.

  7. A.Vucic /zvani Vucko-potrcko/ sa Vulinom iz JUL-a i Dacicem iz SPS su nada i buducnost Srbje. Dok je ovakvih valjanje u blatu za veci broj gradjana je siguran i
    zagarantovan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.