Vučić: Razgovori nikad nisu prijatni

Nova runda dijaloga sa Prištinom

Ostavite komentar


  1. Šteta što nisi na strani naših neprijatelja …mnogo pričaš, a rezultate niko živi ne vidi !!

  2. Najtezi su za vas Vucicu oni razgovori sa intelektualcima iz opozicije. Otuda vas nema ni na jednom direktnom suceljavanju misljenja u zivo.I ta neprijatnost kod vas ide dotle da cak selektirate i novinare i pitanja na vasem radnom mestu koje se zove konferencija za stampu. Da ne pominjem onu drugu, prijatnu stranu kad gostujete na tzv TV Pink u okruzenju vasih klakera. Hvala vam Danas sto uvazavate pluralizam razlicitih misljenja u vasoj demokratski orijentisanom listu.

  3. Nikada naravno ne mogu biti prijatni razgovori kada je reč o otetoj nam teritoriji. Ne znam samo kada će Evropa razumeti težinu ovog pravnog presedana

  4. Sažalio sam se i suze mi same krenule….. Da nisam pročitao rođenim očima, ne bih verovao. Sve sam mislio; lako je Vučiću on ima, radio je, pa zaradio. – Eto, promenio je naočare. Ima se…. može se…… ne mora ko moja malenkost da na puknuti ram stavlja gumicu od lanjskog dunjsta. A sad vidim da treba i lanjskog dunjsta da se odreknem ne bi li premijer nekako popravio svoj imovinski saldo. Ej Srbijo, kud si zašla!!!

  5. ako Srbistan i njeni sovinisticki politicari smatraju da je Kosovo deo Srbistana onda isti politicari i njihovi muljatori SPC-e moraju prihvatiti Siptare kao punopravne gradjane.
    Srbistanski politicari su oduvek upotrebljavali kosovske Srbe i Siptare za vlastite politicke svrhe. Komesar Nikolic ne bi imao o necemu pricati a da ne govori protiv Siptara i ruskom podlizivanju – da, o uspehu kao kazandzije i rakije!
    Vucic, Nikolic, Seselj ( samo neke da spomenim ) su glavni akteri Velike Srbije koja je postala Mala Srbija! Jos manja bez Kosova – jos manja kao daljinska ruska gubernija !
    Srbija, u povesti nije nikada povratila ““zalogaj““ koji joj ne pripada!
    Nece pomoci ni sv.Sava, ni Irinej, ni Rusi, ni Trump koji se ponasa kao Hitler ali, ne dugo!

  6. Radi viseg cilja covek nekad mora da izdrzi i neizdrzivo, zato mora biti jak i istrajan. Ne moze to svako.

  7. Promasili ste profesiju!
    Dobrog politicara bez razgovora nema.Mogla bih da vam predlozim da budete vojnik,ali niste ni za to:i tamo je potrebna pamet,hladna glava i dobri argumenti,a ne beskonacno samodopadljivo razglabanje koje nista ne znaci i nikud ne vodi.
    Jesam li pisala o vama ili o vasem trenutnom idolu Putinu?Mozda i o vasem duhovnom ocu koji je davno spalio argumente pa samo laje kao besan pas u sta ce se pretvoriti svi oni koji ne umeju da razgovaraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.