Vučić: Srbija ne učestvuje u stvaranju Vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. Bezbroj puta smo se već uverili da vučić (ne mogu velikim slovom zbog nepoštovanja lika i dela) uradi sve suprotno od onoga što govori.

  2. Poštujemo interese SAD, Evrope, Rusije, ali poštujemo interese Srbije. Jako je važno da Vlast u Srbiji zalaže za očuvanje svoga naroda na KiM, naravno da se ne žalaže za stvaranje Vojske KiM.

  3. Mister Brajan Hojt Ji /slican Brus Liu i ima crni pojas u karateu/ je americka verzija ruskog ministra Sojgua koji je predvidjen "za zavrtanje vrata"
    neposlusnim partnerima na Balkanu. Vucic nema nikakve sanse da Mr Hojt Jia zaobidje. Imace ga za vratom dok zadate zadatke ne ispuni. Da bi smanjio pritisak amerikanaca i "odbranio interese Srbje" za pocetak je dovoljno da Vucic smeni patriote i rodoljube po profesiji, crnog Vulina i Dacu-koferceta.

  4. Teško je našem državnom vrhu da se izbori sa uslovljavanjima velikih sila, da sačuvamo neutralnost, nezavisnost i teritorijalni integritet.

  5. Hojt je rekao istinu koja je svakom jasna – da Srbija ne moze da bude clanica EU a da ne sledi njenu spoljnu politiku. Sedeti na dve stolice je gubljenje teranje inata i gubljenje vremena.

  6. Srbija se mora boriti protiv stvaranja tzv. Vojske Kosova. Ona bi dodatno vršila pritisak na Srbe da se isele sa KiM.

  7. Veoma je bitno da Predsednik prenese narodu kakva je situacija jer je to normalan i dobar pristup u svemu a ne kao oni pre njega sto su sada u opoziciji pa se nije znalo ni gde su ni sta su radili sem sto su zatvarali firme i fabrike

  8. Zašto gradjani, ne mogu da vide i čuju taj razgovor, pa da sami procenjuju?! Prepričavanje mi je kao rekla-kazala, ne volim to!

  9. Vučić neće podržati osnivanje vojske kosova, ali će je podržati njegova lista na kosovu( jel vidite da nisam ja). Inace, čovek je tipičan primer LAVA MEDJU MISEVIMA A MISA MEDJU LAVOVIMA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.