Vučić u Švajcarskoj

Ostavite komentar


  1. U Srba je sve dualno, samo nam obrazovanje fali, Bolonja je procvetala pa ćemo sad da doteramo i klince. Radujmo se. Zašto da majstor radi svoj zanat u svojoj radnji kad moze to isto da radi za drugog i za sitne novce ionako mu za hleb malo treba. Ako bi bio svoj gazda možda mu na pamet padne i da smisli nešto ovako će misliti samo na gazdu svoga. Radujmo se. Dualni ružičasti svet nauke stiže u Srbiju. Radujmo se. Živio knjaz!

  2. Ostap Bender: Nikoga Vučić nije izlagao , pa ni penzionere. Svi pa i penzioneri znaju da Vučić preduzima sve mere da Srbiju postavi na zdrave noge i da građani imaju standard dostojan čoveka.

  3. Stotinu mu dabrova ,celog Darkvuda, Ciko……da neko nije poneo neke ,torbe sa parama , iz Darkvuda …..Moramo to otkriti,Ciko……hajde mo……….oh karamba e karambita , Zagore….uspori malo….:-)

  4. Simpozijum u St Galenu nema na svom sajtu nugde ime Aleksandra Vucica! Zasto me primoravate da vam pisem ovu informaciju pet puta ? Da li to stitite lik i delo velikog sina nasih naroda ili su vam mozda upala nepoznata lica u prostorije lista ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.