Vuk Jeremić 29. maja odgovara na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Narodne stranke

Ostavite komentar


  1. Mi u Čačku ne volimo Jeremića. Ne intereskuje nas njegovo mišljenje. Njegovo vreme je prošlo. Hoćemo Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića.

    1. Bravo i tako treba volis i ja te razumem i majka voli cerku sumnjivog morala. Jeremic je dobio prvo radno mesto ministar.Njegov otac komunisticki kadar direktor Jugopetrola kad sam ja kupovo gorivo na flase a oni prodavali cisterne za 4dm litar na crno.Kad su mene bili Slobodankama oklopnici Slobini on je bio u Engleskoj . Dana Jeremic nema radnog staza privatnog niti u bilo kom preduzecu .Svi njegovi su bili komunisti od Hamdije Pozderca i oca a on je preko Udbe i Jovice Stanisic uguran u diplomatiju i tamo radio za Ruse i stezo Lavrova gotovo ga cedio. Batlera imo i pomocnice milione iskosto poreske obaveznike kovace stolare bravare i frizerke A SAD CE ON DA SPASAVA NAROD RUSOFIL KOMUNJARSKI.

  2. Pitanje za Vuka Jeremića: “Kada planirate da se povučete iz politike?” Zar ne vidite gospodine Jeremiću da u Srbiji nemate podršku građana za svoje političke ciljeve?
    Usput ubedite i: Zorana Živkovića, Dragana Djilasa, ali i one preletace poput Djurisica, Čedu Jovanovića, Šutanovca, Canka,Šapica Itd.
    Ima vas zaista mnogo koje narod u Srbiji apsolutno ne podržava i kod kojih ste izgubili svaki kredibilitet.
    Čemu bavljenje politikom onda? Samo poslanička plata, usluge, licni interes može biti u pitanju.
    Ovde ne pominjem vladajuće stranke jer one i ne zaslužuju komentar; oni da imaju ljudskosti i ljubavi prema Srbiji sami bi se povukli posle punih 8 godina, sto je mnogo mnogo je!
    Jedina šansa je ideja Lutovca, Tadica i Sergeja; okupiti stranke koje gradjani makar podnose i koje mogu glasati mirne savesti.
    Ne urušavati i ne deliti vise DS sa izdajnicima, već kao sto Lutovac i Tadic predlažu obnoviti DS, jer bez velikog DS nema ni opozicije u Srbiji.

  3. to bi mogao i da pogledam pod uslovom da promeni fotku na profili jer je mnogo ruzan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.