Vukadinović: Preuzimanje DSS

Ostavite komentar


  1. Pa DSS očigledno ne zna sam da vodi svoju stranku, pa im je potreban neko pametniji.

  2. Ovog su izjurili iz poslaničkog klupa , a kako stoje stvari najuriće ga iz stranke.

  3. Zasto odmah optuzuju Vucica i SNS? Pa oni su stranka pred gasenjem i to vec skoro deceniju. Da nema crkve odavno bi nestali sa politicke scene Srbije.

  4. Proizvoljne insinuacije nezadovoljnog poslanika opozicije.nije dobio šta mu je obećano.

  5. Pa mora dolaziti do sukoba kad svako gleda samo sebe i u svakom trenutku bi jedni drugima zaboli nož u leđa ukoliko bi im odgovaralo.

  6. Ovo je samo slika onoga što je DSS ustvari. Stranka u kojoj vladuju sukobi, bez mogućstva uspostavljanja dobrih i prijateljskih odnosa kako bi mogli nešto i da se dogovore, ali ne, oni gledaju samo lični interes i to je sve.

  7. Lupao je i dok je bio neki analitičar a sad otkada je u politici totalno je prolupao

  8. Pokusavaju da opravdaju svoj neuspeh pricom o napadima SNS-a, a u to ni mala deca vise nece da veruju a ne biraci

  9. Pre svega mislim da je ovo licna projekcija Djordja Vukadinovic, ono sto je velika istina da stanje nezadovoljnog poslanika DSS-a ,verovatno nije dobio ono sto mu je obecano, pa samo zeli da svi krivicu za to prebaci na drugog.

  10. Vukadinović je uvek bio sklon cinizmu i preterivanju a sada je to baš uzelo maha.

  11. Baš mi ga je žao, on bi da im se vrati, a oni ga neće. Sad mu se izvinjavaju, ali ga i dalje neće.

  12. Vukadinovicu , ako to postoji u DSS onda znaci da se DSS vraca na pravi put .To je onaj put koji je Kostunica vodio dok nije zastranio sa nacionalizmom i izolacijom.To je put kojim je DSS isao dok ga nisu izbacili iz Evropske narodne partije!

  13. Svako se opredeljuje za stranku koja je po njemu programski najbolja za građane. Neka se desi da čoveka opredeli neki segment programa, ali vremenom shvati da je bio u zabludi i odustane od tog programa i naravno priđe onoj opciji koja vodi zemlju napred.

  14. Ne mogu da pojmim da je neko zdrave pameti zaista ubedjen da nekome trebaju restlovi kombi stranke

  15. Ako bi hteo ujedno i da nas prosvetli kome i zbog cega oni trebaju. Eto, ne razumem zaista

  16. DSS je imao najvecu podrsku u narodu dok je bio clan Evropske narodne stranke , na cija vrata polako ulazi SNS , dakle to je vracanje korenu politike kojom je i Kostunica imao podrsku dok nije poceo da gubi kompas. Clanstvo DSS luta od desnog ekstrema SRS do desnog centra SNS , tako da nema tu niceg cudnog. Evropa lezi na desnom centru , a isto tako i Srbija.Levica je totalno zastranila kako ideoloski tako i koruptivno zato je i DSS sklizno ka nacionalizmu i antievropejstvu u poslednjih 10 godina , priblizavanjem talasne duzine na SNS-ovu , DSS se samo vraca tamo gde je bila ideoloski posle petooktobarskih promena.

  17. Zar je ljudima toliko dosadno da izmišljaju ovakve nonsense. Zaista nemam reči…

  18. Vukadinović nije u stanju da se suoči sa činjeniom da se DSS raspada i svoju frustraciju usmerava govorom mržnje prema premijeru Vučiću.

  19. Sad su Vukadinovicu svi drugi krivi za los rezultat i ulazak u skupstinu bukvalno na natezanje

  20. Oni su jednostavno izgubili poverenje kod gradjana i tu se svaka prica zavrsava.

  21. Zašto nesposobnost sopstvenu kao i drugih u stranci a naročito dospođe u bundi pripisujete nečemu drugom nego goloj istini da ste grupa neradnika koja neume da vodi stranku.

  22. Ti beše onaj Vukadinović koji godinama već uništava FK Partizan! U nijednim vestima nisam čuo da neko tebe napada, jer i tvoja stranka da nije ušla u lažnu koaliciju sa Dverima da niste zajedno obmanuli građane ne bi prešli cenzus!

  23. Realan covek ovaj Vukadinovic. Svako vodi svoju politiku kako hoce, a u Srbiji sve sto ne valja krivi su Vucic i SNS? DSS je odavno prestala da postoji kao stranka, kod njih je povuci potegni godinama.

  24. Razočarao me je Vukadinović, ne kao analitičar i političar već kao čovek, posebno ako ne vrati DSS mandat.

  25. Možda je Vukadinović u pravu, ali ta pitanja su za DSS a ne ulicu i javnost, neka tamo raspravi i neka njima vrati mandat.

  26. Kad gubi, čovek ima pravo i da kuka na sve redom. Takav je život Vukadinoviću!

  27. Vukadinović je u Novom danu rekao da problem nije u njemu, već u samom DSS, što pokazuje i gest bivše predsednice te stranke Sande Rašković Ivić, koja mu se pre samo dva dana izvinila i zamolila ga da ostane u poslaničkom klubu. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koja radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  28. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je slaba i neozbiljna stranka DSS, jer kad unuutar nje ima više struje i kada sami ne mogu između sebe da budu jedinstveni, kako bi mogli da vode državu.

  29. Siroti Kostunica. Dok je bio nije znao sa kim je bio, evo sad neka se obavesti.

  30. Vuakdinović je dobio poslanički mandat i očekujem od njega mnogo više argumenata i borbe. Neko pokušava preuzeti stranku, čudna mi čuda, pa borite se da je zadržite….
    Stranka uvek ide u pravcu u kome je vodi većina, tu sudbinu ni DSS ne može izbeći.
    Nacionalni front ne sme postojati u Srpskom parlamentu, rizik da Srpski narod progleda je suviše velik, i mnogima bi se pomrsili računi. Trenutna vlast u Srbiji samo sluša vernije od prethodne, sve ostalo je isto.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.