Živković: Vučić za Anu, plaši se Zorane

Ostavite komentar


  1. Njegove izjave su samo pokušaj narušavanja jedinstva Vlade a svi već znaju da on nema političke težine da bi mu neko i poverovao.

  2. Predsednik Srbije Vučić nema razloga da se plaši bilo koga ali njegove genijalne poteze Živković ne može da shvati i pokušava da pravi razdor i svađe u SNS .

  3. Hrabro Zorane. Ti si jedini koji zaslužuje poštovanje kao nastavljač politike Zorana đinđića.
    Ne želim ti sudbinu Nelsona Mendele ili Gandija, ali bez hrabrog i poštenog ulaganja neće biti rezultata.
    Usput, prljava i kvarna istupanja M.Rističevića su pomoć tebi i tvojoj hrabrosti!
    Još uvek nisi dobio odgovor na pitanje : Da li je AV zdrav čovek!

  4. Evo, "veliki strucnjaki i izuzetno obrazovan covek", nam daje "strucno" misljenje, a sve to ne bi li izazvao razdor u SNS-u i Vladi. Zorane, shvati, ti si toliko nebitan, tvoje nebuloze, kod Ane i Zorane, ne piju vodu, one su extra obrazovane zene, za rezliku od tebe.

  5. Moguce da je Zivkovic u pravu. Ali Ana je i te kako sposobnija od Zorane jer ima ako nista vise vecu strucnost, a Zorana ima vece iskustvo, sto ne dovodi u pitanje i njenu strucnost, ali na mladima svet ostaje i pokazace ona da je svestrano sposobna. Hvala na paznji.

  6. Zorana je na prvom mestu trebala da bude kandidovana za predsednika. A kad to već nije, zaslužila je da bude premijer, jer žena ima najbolje predispozicije i kvalifikacije za tu funkciju. Vučić je namerno potiskuje i ona je toga svesna. Tačno je da se Vučić plaši sposobnih ljudi, pa Čeda mu se nudi nekoliko godina i on ga izbegava, a bio bi kao stvoren za ministra spoljnih poslova, a ne Dačić večiti, sa prevodiocima.

  7. To bi bilo normalno u normalnim zemljama ali sta reci za nasu kad ljudi iz glavnog grada iznose misljenja koja su na nivou neke manje palanke ili sela pa bi Bg trebalo preimenovati u BP belapalanka jer mu to vise lezi po skoro svim karakteristikama osim standarda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.