Privredna komora Srbije u saradnji sa Univerzitetom Luiđi Bokoni iz Milana organizuje 11. i 12. decembra dvodnevnu edukativnu radionicu čiji je cilj podizanje konkurentnosti privrede. Univerzitet Bokoni, inače, specijalizovan je za teme i studije namenjene visokopozicioniranim kadrovima u privredi i administraciji.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Seminar koji PKS organizuje u Srbiji za ciljnu grupu ima velike korporacije, banke, osiguranja, finansijske posrednike, mala i srednja preduzeća, modu i dizajn, javnu administraciju, neprofitne organizacije, sektore nekretnina, sporta i turizma. Programi su kreirani u odnosu na različite poslovne funkcije u administraciji, kontroli, finansijama, marketingu i prodaji, komunikaciji i distribuciji, organizaciji, ljudskim resursima, risk menadžmentu, informacionim sistemima, strategiji i preduzetništvu, a predavači su profesori sa različitih katedru tog univerziteta.

Inače, decembarski seminar prvi je u nizu programa unapređenja obrazovanja i edukacije sa Univerzitetom Bokoni. U PKS kažu da izbor jedne od prepoznatljivih i visoko cenjenih obrazovnih institucija predstavlja samo početak rada na sticanju potrebnih veština i znanja, a u narednom periodu se planiraju različiti oblici saradnje i unapređenja znanja i veština kroz edukacije, works shopove, treninge i programe obuke. Program pod nazivom „Evropska regulativa i lobiranje – strateški okviri“ je posebno napravljen sa direktom MBA programa prof. Mauricijom Polijem i predavačima prof. Lukom Brusatijem i Paolom Fedeleom sa Bokonija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari