Kompanija Fijat automobili srbija dobitnik je glavne nagrade „Golden superbrends“ koju dodeljuje međunarodna organizacija Superbrends, čime je proglašena za najbolji brend u Srbiji. FAS je, istovremeno, dobitnik prve nagrade i za korporativni brend u pojedinačnoj kategoriji „Automobilska industrija“, saopšteno je iz ove kompanije.

Veoma smo ponosni na nagrade, jer one predstavljaju potvrdu našeg velikog truda i ulaganja. FAS je jedan od stožera srpske privrede, a kao jedinstveni domaći proizvođač automobila, sa jedinim domaćim proizvodom u automobilskoj industriji, modelom fijat 500L, ušli smo u društvo onih zemalja koji proizvode automobile za ceo svet. Radujemo se novim poslovnim uspesima i ubuduće ćemo se truditi da ostanemo najbolji brend u Srbiji“, rekao je komercijalni direktor FAS-a Geri Klark.

Organizacija „Superbrends“ je vodeća svetska platforma za promociju brendova. Superbrands izbor je ove godine po drugi put organizovan u Srbiji, a u izboru je učestvovalo oko 1.600 srpskih brendova podeljenih u 34 kategorije u zavisnosti od sektora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari