Socijalisti smatraju da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti i funkcionisanju institucija, a pošto je volja građana neprikosnovena, uverena sam da će predsednik Srbije Tomislav Nikolić davati doprinos dobroj saradnji institucija i daljem razvoju države – rekla je Slavica Đukić Dejanović u izbornoj noći, čestitajući lideru naprednjaka na pobedi.


Kako je istakla, rezultat predsedničkih izbora neće uticati na dogovor postignut između SPS i DS u vezi s formiranjem nove vlade. „Program demokrata nam je blizak i ne verujem da će se postignuti dogovor menjati, odnosno nema razloga da se on menja“, kazala je Đukić Dejanović.

SPS je, podsetimo, svoje glasače pozvao da u drugom krugu predsedničkih izbora svoj glas daju Borisu Tadiću. „Analize treba da pokažu da li su nas glasači poslušali“, rekla je Đukić Dejanović.

Građani čekali predsednika

Slavica Đukić Dejanović je sinoć, pored Gordane Čomić i Svetlane Kisić, bila jedna od učesnice tribine „Građani čekaju predsednika“, a govorila je na temu „Žene u politici“. Tribinu je u galeriji O3on organizovalo nekoliko nevladinih organizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari