Đoković u sedmom finalu Rima 1Foto: Fonet

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se večeras u finale Mastersa u Rimu. On je pobedio Keija Nišikorija sa 2:6, 6:4, 7:6 (7-5), posle nešto manje od tri sata igre.

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

Ovo je bio ukupno 11. međusobni duel dvojice tenisera, a Novak sada vodi 9-2 u pobedama. Pobednik će u finalu igrati sa Endijem Marijem koji je u dva seta deklasirao Lukasa Puja.

h1 { margin-bottom: 0.21cm; }h1.western { font-family: „Liberation Serif“,serif; }h1.cjk { font-family: „Droid Sans Fallback“; font-size: 24pt; }h1.ctl { font-family: „Lohit Marathi“; font-size: 24pt; }p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }Ovo je bio ukupno 11. međusobni duel dvojice tenisera, a Novak sada vodi 9-2 u pobedama. Pobednik će u finalu igrati sa Endijem Marijem koji je u dva seta deklasirao Lukasa Puja.                      p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }Ovo je bio ukupno 11. međusobni duel dvojice tenisera, a Novak sada vodi 9-2 u pobedama. Pobednik će u finalu igrati sa Endijem Marijem koji je u dva seta deklasirao Lukasa Puja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari