Site name

Titan cementara podržala projekte na konkursu "Za moj Kosjerić"

Podsticaj razvoju lokalne zajednice

Najbolji projekti koji su pristigli na konkurs "Za moj Kosjerić", koji nekoliko godina raspisuje Titan cementara u tom gradu, podržani su sa više od 27.000 evra, koje je obezbedila ta kompanija.

Piše: N. K.

Kosjerić 20. mart 2017. 19:02

Foto: N. Kovačević

Čestitajući nagrađenima, generalni direktor cementare Miroslav Gligorijević je istakao da taj konkurs predstavlja važan deo politike održivog razvoja kompanije

U oblasti kulture podržani su projekti "Centar za edukaciju Inkubator" NVO Ko.AKTIVA", "Međunarodni umetnički kamp BalancEcho" Udruženja K-Town Group, "Odjeci - život i stvaralaštvo Lize Marić Križanić" Turističko-sportske organizacije Opštine Kosjerić, "Đačka riznica" Udruženja učitelja, kao i "Festival folklora Mali opanak" KUD Maksim Marković. Novčanu podršku su osvojili i ekološki projekti "Uređenje i unapređenje životne sredine" MZ Radanovci i "Oživimo naše šume 2017" LU Kosjerić.

Projekti "Apiedukacija" Društva pčelara Miladin Zarić - Mišo, "Avalon" NVO Ko.AKTIVA, "Kutak za dečiji trenutak" OŠ Jordan Đukanović iz Varde i PU Olga Grbić, "Nukleus 21" OŠ Mito Igumanović, "Dečji letnji kamp društva Subjel" i "Sportić u vrtiću" PU Olga Grbić, nagrađeni su u oblasti obrazovanja. O oblasti socijalne zaštite i uključivanja, nagrađeni su radovi "Olovka piše srcem, duša šara rukom" Kluba udruženih penzionera i "Radionice za osobe sa invaliditetom na teritoriji opštine Kosjerić" Udruženja volontera SOS-KOS.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.