Vikend posvećen najmlađima 1

Još samo deset dana ostalo je do početka XIX POLIMARK dečijeg sajma, koji će trajati od 05. do 07. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 do 19h i za vikend od 10 do 19 časova moći da uživaju u  edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju u velikom broju kreativnih radionica, druženju sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Prvi put na sajmu biće organizovana i Suanpanijada – autentičan program za decu pun iznenađenja. Mališani će moći da se takmiče i u karaokama i pomalo zaboravljenim dečijim igrama poput lastiša, školice, Kolariću paniću…

Oko 100 izlagača predstaviće i svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari