Site name

Jasmina Mitrović Marić ambasadorka u Danskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je ukaz o postavljenju Jasmine Mitrović Marić na dužnost ambasadora u Danskoj, objavljeno je u Službenom glasniku.

1

Piše: Danas Online

Beograd 07. decembar 2017. 11:16

Jasmina Mitrović Marić ambasadorka u Danskoj

Foto: MSP

Jasmina Mitrović Marić bila je savetnica prethodnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića a pre toga je bila šef protokola u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike.

Prethodno je radila kao novinarka BK Televizije, a bila je i kandidatkinja Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića za gradonačelnicu Beograda 2004. godine.

Rođena je 1965. u Beogradu, završila je studije jugoslovenske i svetske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu, a javnosti poznata kao autorka emisije "BK parlament" i generalni sekretar Karić fondacije.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

bananaman

08. decembar 2017.

Vraća nam se JUL? Kandidat Karićevog Pokreta ''''''''Snaga Srbije'''''''' za gradonačelnika Beograda 2004, bila je izuzetno bliska prijateljica Mirjane Marković, a svojevremeno je redigovala knjige predsednice JUL-a. Bila je direktor BK fondacije i voditelj na BK televiziji, tako da ima jake veze i sa Karićima.