Vuk Jeremic

Država nema nikakav nadzor nad osuđivanim silovateljima: Sve se u najvećem broju slučajeva svodi na povremeni telefonski poziv 1
25.09.2022. 08:10

Država nema nikakav nadzor nad osuđivanim silovateljima: Sve se u najvećem broju slučajeva svodi na povremeni telefonski poziv

I. M. (44) čovek koji je veći deo života proveo po kazneno-popravnim zavodima juče je postao poznat po sili zakona i logici tabloidnog novinarstva. Naime, sve što je I.M. morao da uradi kako bi se mediji utrkivali ko će pre da objavi njegovu fotografiju jeste da izađe iz zatvora gde je odležao petnaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog više silovanja i razbojništava.
Nova hapšenja u SBPOK-u: Policajci se sumnjiče da su štitili dilere 3
18.08.2022. 14:21

Nova hapšenja u SBPOK-u: Policajci se sumnjiče da su štitili dilere

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su policijske službenike SBPOK-a N. U. (1984) i Z. Đ. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.
Zbog čega se zaista saslušava Slobodan Milenković? 14
06.07.2022. 18:00

Zbog čega se zaista saslušava Slobodan Milenković?

Iako je izjava Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP-a, da policijski inspektor Slobodan Milenković “radi” drogu, bila okidač da Više tužilaštvo u Beogradu otvori predmet o njemu, ova institucija se uopšte ne bavi tim optužbama.

Naslovna strana

23. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.