Otvoren treći "Good food and wine" festival na Sava promenadi (FOTO) 1Foto: RAŠ

Treći sajam hrane i vina „Good food and wine“ festival otvoren je danas na Sava promenadi, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Festival je otvorio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a događaju su prisustvovali pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, kao i direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.

– Tokom prethodnih 15 meseci čekali smo da se život vrati u Beograd i dočekali smo pošto naš grad ponovo živi. To je danas naša najveća pobeda. Neka ostane tako, jer danas je u Beogradu zabeleženo samo 18 novih slučajeva pozitivnih na korona virus. Polako dolazimo ka trenutku kada više nećemo imati novih slučajeva. Nastavimo da živimo punim plućima i naša poruka za ovo leto će biti da Beograd živi – kazao je Vesić.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević rekao da se festival održava u jednom od najlepših delova Beograda.

– Svaki državljanin Srbije doživljava Beograd kao svoj grad. Znamo kako je ovaj deo grada izgledao u prošlosti i trebalo bi čestitati svima koji su učestvovali u stvaranju Beograda na vodi – rekao je Ivanišević.

Direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović je istakla da su u okviru trećeg „Good food and wine“ festivalu ove godine organizuju drugi „Dani Vojvodine“.

Najbolji izlagači u svim kategorijama su dobili priznanja, dok je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u ime grada Beograda od organizatora primio nagradu za specijalno priznanje za doprinos festivalskog turizma.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Otvoren treći „Good food and wine“ festival na Sava promenadi (FOTO)”

  1. Rodjena sam u Beogradu i živela u njemu do dvadesete godine.Sva sreca pa zadnjih trideset godina ne živim u njemu.To više nije Beograd koji pamtim i koji je imao dušu.Ubile su je novokomponovane vlasti i estradna seljanija.Nikada više neće pripadati svim gradjanima Srbije.Prodali su ha kao i sve drugo po Srbiji.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.