PRE { text-indent: 2.5cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }PRE.western { }PRE.cjk { font-family: „Droid Sans Fallback“,monospace; }PRE.ctl { font-family: „FreeSerif“,monospace; }P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

        

Jedna od stanara zgrade Tina I. inače mama troje dece, kaže da zgrada već dugo ima svoje prihode, ali da je jedini Dragan koji je rešio da, pored toga što brine o zgradi da bude čista i sređena, obraduje decu.

– Atmosfera je prava praznična. Tada svi roditelji sa decom, pa čak i bake i deke, zajednički slavimo i uživamo u muzici i slatkišima koje je za nas spremio naš predsednik Skupštine stanara. Naravno da on to ne bi mogao sve sam, tako da se ovim putem zahvaljujem i ostalim komšijama koji su odvojili svoje vreme da nam što lepše ukrase ulaz – ističe Tina.

Njena sedmogodišnja ćerka Dora, kaže da je zadovoljna poklonom koji joj je uručio Deda Mraza, ali i da se posebno raduje što su svi drugari iz zgrade na jednom mestu. Malena Milica otkrila je tajnu da Deda Mraz nije pravi, već da je to komšija Neša koji je uzeo njegov kostim.

Ulaz zgrade Vidikovački venac 53 koja ima 15 spratova je i zvanično, prema oceni JKP „Gradsko stambeno“, najlepši ulaz u opštini Rakovica.