„Borba“ kao pretkinja Danasa

Povodom 100. godišnjice izlaska lista Borba

Ostavite komentar


  1. Samo je zaboravio da kao „pretkinju“ pomene novine „Naša borba“ koje su izlazile u Beogradu 1941-1944.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije 10

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije

Moja istorija poslovnog mirotvorstva otpočela je 1973. godine. Tada smo imali privatnu kompaniju iako nikada nismo bili članovi Komunističke partije, a u to vreme bez podrške partije sva vrata su bila uglavnom zatvorena. Posao su mogle da dobiju samo kompanije čiji su rukovodioci bili članovi partije, tako da je naša generacijama sveštenička porodica bila osuđena na neuspeh, odnosno nije imala izbora, sem da preživi i uspe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.