Činjenice o Stefanu Nemanji

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

    1. Neko rece da su crnogorski vladari. Pa ljudi sad svaka od susednih drzava prisvaja srednjovekovne srpske vladare,ne ide to tako. Ovi nazovi bosnjaci prisvajaju Tvrtka pa tad nisu ni postojali,Tito im izmislio naciju tj.posle rata se nazvase bosnjacima,apsurd. To du sve bile srpske zemlje i bice opet. Nisam ni za AV,ni za Seselja jer oni nisu nacionalisti vec obicne hulje ali oteto se mora vratiti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Crnogorci u raljama nacionalizma 7

Crnogorci u raljama nacionalizma

Rezultati istraživanja koje je iniciralo uduženje "Crnogorski elektori Srbije" a sprovela agencija Ninamedia na temu "Stavovi građana Srbije o Crnogorcima" uznemirujuće je ako ništa drugo ono bar zato što je mračni nacionalizam preuzeo ulogu vodiča za dobar deo srpskog biračkog tela.

Naslovna strana

5. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.