Požar zapalio sramotu Aranđelovca

O vatri koja je progutala čuveno Staro zdanje u parku Bukovičke banje

Ostavite komentar

  1. Ovo je sramota, poslednjih 20 godina! Staro Zdanje je zaključano zbog propadanja 2005 godine.

  2. Zašto ne napišete da je biznismen hteo i da poseče stoletna stabla u parku pri ,,obnovi“ Starog zdanja kao I da park ograniči za pristup Aranđelovčanima I Aranđelovčankama? Srećom i zahvaljujući Očistimo Aranđelovac to se nije desilo. Pripadnici očistimo Aranđelovac nisu activiti SNS – a
    Informacije su vam katastrofa netačne.

  3. Pripadnici Ocistimo Ar nemaju veze sa sns-om. Autor teksta je „poznati lokalni politicar“ koji se mota jaaaako dugo.

  4. Dosta se govorilo o toj prodaji zdanja Aleksiću, koji je obnovio hotel Izvor a koji se nalazi preko puta Zdanja i to bi mu bilo kec na deset ali su opštinari odlučili da debelo naplate taj njegov šlag na torti i na kraju se ništa nije postiglo. Da se razumemo, Aleksić nije toliko zlatan kao što se u tekstu govori. Pionir je kupio za evro a ni ovde nije bio izdašan.

  5. Trenutno sam na rehabilitaciji u banji, prvi put u Aranđelovcu, prvo sto sam pomislio setajuci se kroz park i neznajuci nista o zgradi da je neverovatno da takva zgrada sa takvim potencijalom onako izgleda… Stvarno sramota…

Ostavite komentar

Lični stavovi

Kemp i homoseksualnost 10

Kemp i homoseksualnost

Prajdovci su ponosno šetali, veselili se (koliko su mogli), promovisali ljubav i nenasilje na beogradskom Evroprajdu. S druge strane, homofobi, antiglobalisti i pravoslavni litijaši branili su svoje porodične vrednosti. Incidenti nisu bili vredni pažnje.

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.